Danish Golf ChampionshipNyt ansigt hos Made in Denmark

Nyt ansigt hos Made in Denmark

Made in Denmark har ansat René Rosenfeldt Jespersen som ny Tournament Coordinator pr. 1. januar 2016, hvor han afløser Jonas Nygaard der har takket ja til en stilling som Generalsekretær i Danmarks Motor Union.

René er 31 år og uddannet Bachelor i Sportsmanagement fra University College Nordjylland, og kommer fra en stilling på Club La Santa. René er et kendt ansigt hos Made in Denmark, hvor han har været tilknyttet af flere omgange som ansvarlig for infocentret og Made in Denmark Roadshow.

Vi er derfor sikre på at opgaverne er i sikre hænder hos René og vi håber I alle vil tage rigtigt godt i mod ham.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Line Toft Hansen spiller LET på en Medical Extension

Dem der følger Ladies European Tour har måske undret sig over, at Line Toft Hansen har været tilbage på LET de seneste uger. På...

Se højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr i UAE Challenge

I Challenge Tourens magasin-program om UAE Challenge på Saadiyat Beach Golf Club i Abu Dhabi er der højdepunkter fra Rasmus Neergaard-Petersens sejr. Hans anden sejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk