Asian TourDe to kaptajner i EurAsia Cup

De to kaptajner i EurAsia Cup

Den anden udgave af EurAsia Cup spilles på Glenmarie Golf and Country Club i Malaysia, og det bliver med Jeev Milkha Singh som kaptajn for Asien, mens Darren Clarke er kaptajn for Europa.

Den første udgave af den Ryder Cup lignende turnering blev spiller i 2014, hvor opgøret endte uafgjort 10 – 10.

Dengang var der 10 spillere på hvert hold inkl. to spillende kaptajner, men ved EurAsia Cup presented by DRB-HICOM 2016 bliver det med 12 spillere på hvert hold, og de to kaptajner spiller ikke selv.

EurAsia Cup spilles fra fredag til søndag, og der er kun én runde om dagen i det varme vejr. Alle 12 spillere kommer på banen hver dag, da der spilles seks Fourball matcher fredag efterfulgt af seks Foursomes lørdag og 12 afsluttende singler om søndagen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk