KlubnytNy organisation i Silkeborg Ry Golfklub

Ny organisation i Silkeborg Ry Golfklub

Efter en seks-årig periode i en dobbeltrolle som golf manager i Silkeborg Ry Golfklub og direktør i Silkeborg Golf A/S har Mads Rugholm ønsket at trappe ned. Dels på grund af et betydeligt arbejdspres, dels på grund af et ønske om at genoptage en række aktiviteter i sit eget selskab.

Mads Rugholm fortsætter i jobbet som direktør for Silkeborg Golf A/S. Som ny golf manager tiltræder Mads Faber, der kommer fra en stilling som erhvervsmægler hos Home Erhverv Østjylland. Mads Faber er allerede et kendt ansigt i klubben, hvor han har ydet en stor indsats som formand for sponsor- og presseudvalget – ikke mindst i forbindelse med starten af klubbens erhvervsnetværk SRG Business.

Den daglige ledelse i Silkeborg Ry Golfklub vil herefter bestå af Mads Rugholm med det overordnede ansvar for økonomi og personale, chefgreenkeeper Stig Helm-Petersen, regnskabschef Steen Lauridsen, golfmanager i Silkeborg, Mads Faber, og golfmanager i Ry, Kjeld Rasmussen. Mads Rugholm fratræder jobbet som golfmanager med udgangen af december, mens Mads Faber tiltræder stillingen 2. februar 2016.

”Det er bestyrelsens forventning, at den nye organisation vil styrke ledelsen, gøre klubben mindre sårbar og sikre den fremtidige position som en af Danmarks bedste golfklubber. Det har i høj grad været Mads Rugholms fortjeneste, at klubben i første fase fik lagt afstand til finanskrisen og siden har højnet kvaliteten og klubbens omdømme,” siger bestyrelsesformand Kurt Schuster.

”I bestyrelsen er vi glade for at have fundet en model, hvor Mads Rugholm kan forblive i klubbens ledelse, så vi kan videreføre det tætte og personrelaterede samarbejde til Kildebjerg Ry A/S, sikre kontinuiteten i den daglige drift og gøre organisationen mindre sårbar i forbindelse med et fremtidigt generationsskifte,” siger Kurt Schuster.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk