Det nye delte ejerskab med LPGA har givet fornyet optimisme og tro på Ladies European Tour, hvor der nu også kommer en ny turnering, Creekhouse Ladies Open, i Sverige.

En ny turnering udover den allerede offentliggjorte Scandinavian Mixed Hosted by Henrik and Annika i juni med 78 Europa Tour spillere og 78 fra LET. Det er første gang siden 2015, at Ladies European Tour spiller i Sverige, hvor der således er to turneringer i år.

Creekhouse Ladies Open spilles fra den 3. – 6. september på Kristianstads GK et par timers kørsel fra København. Det bliver et felt med 126 professionelle spillere om en præmiesum på 400.000 €, hvilket er i den høje ende i forhold til det vi har set de seneste år.

Det er det svenske managementfirma Creekhouse Management, som står bag turneringen med støtte fra LET, det svenske golfforbund og værtsbanen Kristianstads GK.

– Der er et fantastisk momentum for damegolf, og vi ser frem til at arbejde tæt sammen med LET og det svenske golfforbund for at give tilbage til alle de fantastiske svenske spillere som er og fortsat kommer, siger Creekhouse Management chefen Pelle Krüger i en pressemeddelelse.

Kristianstads GK i Åhus er én af de ældste baner i Sverige med en lang historie for turneringer. Tilbage i 1986 var den vært for Kristianstad Open på LET med stjerner som Liselotte Neumann, Helen Alfredsson og Laura Davies. Siden har man bl.a. vært vært for EM og en række mindre professionelle turneringer for både damer og herrer.

Læs mere om Creekhouse Management og turneringen på creekhousemanagement.com/clo2020 og om Kristianstads GK på kristianstadsgk.com.

Den seneste danske Ladies European Tour turnering er Nykredit Masters 2008.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.