Guido Migliozzi vandt Magical Kenya Open, hvor Thomas Bjørn blev nr. 12

Guido Migliozzi vandt Magical Kenya Open presented by Absa, hvor Thomas Bjørn blev bedste dansker på en 12. plads. Se højdepunkter fra Guido Migliozzis finalerunde og vinderinterview ovenfor.

Thomas Bjørn gik en flot finalerunde i -5, så han rykkede 10 pladser frem til en 12. plads i -8. Lasse Jensen blev nr. 25 i -5 efter en runde i -2, mens Martin Simonsen blev nr. 45 i -2 efter en runde i -4.

Jeff Winther gik +9 i første runde, men med en forrygende anden runde i -7 var han blandt de 79, der lige akkurat klarede cuttet efter anden runde. To finalerunder i +1 gav ham en 68. plads i +4.

Guido Migliozzi vandt sin første Europa Tour sejr

Inden finalerunden delte Adri Arnaus og Guido Migliozzi føringen i -14 foran Louis De Jager i -13.

Med en runde i -2 vandt Guido Migliozzi i -16 foran Qatar Masters vinderen Justin Harding, Louis De Jager og Adri Arnaus i -15. Gaganjeet Bhullar blev nr. 5 i -14, mens Romain Langasque og Kalle Samooja delte 6. pladsen i -13.

Hosung Choi missede cuttet

Farverige Hosung Choi med det særprægede sving var med på en invitation. Han skabte noget opmærksomhed for turneringen, men efter tunder i +2 og +6 var han seks slag fra at klare cuttet.

Migliozzi fik kortet via Tourskolen

22-årige Guido Migliozzi fra Italien spiller sin første sæson på Europa Touren, efter han blev nr. 15 på Tourskolen sidste år.

Han har vundet tre turneringer på Alps Tour, der kan sammenlignes med ECCO Touren, med én sejr i 2017 og to sejre i 2018.

Cut efter både anden og tredje runde

Da flere end 78 klarede cuttet efter anden runde, var der endnu et cut efter tredje runde, hvorefter top-72 og lige klarede cuttet.

Sådan har reglerne været siden 2017 (evt. amatører tæller udover de 72), og det betød at 74 spillere var med i søndagens finalerunde. De fem der missede det andet cut får dog også del i præmiepengene.

Blev spillet på Karen CC, der er opkaldt efter Karen Blixen

Der blev spillet på Karen CC, som ligger nær Nairoba. En stor del af banen er anlagt på den tidligere kaffeplantage, som Karen Blixen ejede og drev. Hun boede i Afrika fra 1914 – 1931, mens golfklubben blev grundlagt i 1937.

Som Challenge Tour turnering har man gennem årene spillet på Karen CC og Muthaiga GC, så nogle af spillerne kender banen, der har været vært ni gange på Challenge Touren. Da Lorenzo Gagli vandt i 2018 og Aaron Rai i 2017 var det på Muthaiga GC, mens det var på Karen CC da Sebastian Söderberg vandt i 2016 og Haydn Porteous i 2015.

Thomas Bjørn har også spillet Kenya Open som Challenge Tour turnering. Det var for 24 år siden i 1995, hvor han blev nr. 2 da James Lee vandt.

Magical Kenya Open presented by Absa, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.