AnbefaletNy international sponsor til Nicole Broch Larsen

Ny international sponsor til Nicole Broch Larsen

Ladies European Tour sæsonen begynder på New Zealand i denne uge, og her har Nicole Broch Larsen to nye sponsorlogoer på tøjet.

Det internationale shipping-,  logistik- og marineselskab Gulf Agency Company, GAC, med hovedkontor i Dubai har lavet en 1-årig sponsoraftale med Nicole Broch Larsen, så I den kommende sæson bærer hun deres logo på brystet.

Aftalen er kommet i stand efter et meget succesfuldt år, hvor Nicole vandt Helsingborg Open sidste sommer, og ugen efter blev hun nr. 11 og bedste europæer i Evian Championship.

Nicole Broch Larsen blev nr. 3 på LET Order of Merit 2015, og tourkollegaerne på LET kårede hende som Årets spiller.

GAC er bl.a. også sponsor for Amy Boulden samt Europa Tour spillerne Chris Wood, George Coetzee og Richard Sterne.

Læs mere om GAC på www.gac.com

Saxo Bank og Saxo Privatbank
Det er den anden store sponsoraftale Nicole har lavet de seneste måneder. I november blev Saxo Bank og Saxo Privatbank sponsor for Nicole, hvilket der kan læses mere om i denne artikel.

Ny hjemmeside
I vinterpausen har Nicole Broch Larsen også fået lavet en ny hjemmeside, og den kan ses på www.nblgolf.com

Foto: Ladies European Tour / Tristan Jones
Foto: Ladies European Tour / Tristan Jones

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Justin Rose fik Nicklaus-Jacklin Award 2023

Det blev Justin Rose, som efter Ryder Cup 2023 fik tildelt Nicklaus-Jacklin Award presented by Aon. En hæder der gives til en spiller der...

Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship

Rookien Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship Presented by P&G. Efter første runde var Nicole Broch Estrup på en delt 2. plads i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk