PopulærtLPGANomura fører fortsat med tre slag

Nomura fører fortsat med tre slag

Japanske Haru Nomarua fører med tre slag inden finalerunden af Swinging Skirts LPGA Classic. Det var også hendes føring efter anden runde.

Hun gik tredje runde i -1, og fører i -10 foran Lee-Anne Pace og Na Yeon Choi i -7.

Brooke M Henderson, Catriona Matthew, Gerina Piller og So Yeon Ryu deler 4. pladsen i -5, mens Lydia Ko og Minjee Lee deler 8. pladsen i -4.

Nomura blev undersøgt for regelbrud
Der var mistanke om, at japanske Nomura havde opbygget sin stance i en bunker på 6. hul. Efter runden talte dommerne med Nomura og hendes caddie, og man fastslog at hun ikke havde overtrådt reglerne, så hun slap for to straffeslag.

23-årige Haru Nomura vandt sin første LPGA sejr i februar, da hun vandt den kombinerede LET og LPGA turnering ISPS Handa Women’s Australian Open.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Swinging Skirts LPGA Classic Presented by CTBC, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk