PopulærtLPGANomura fører fortsat med tre slag

Nomura fører fortsat med tre slag

Japanske Haru Nomarua fører med tre slag inden finalerunden af Swinging Skirts LPGA Classic. Det var også hendes føring efter anden runde.

Hun gik tredje runde i -1, og fører i -10 foran Lee-Anne Pace og Na Yeon Choi i -7.

Brooke M Henderson, Catriona Matthew, Gerina Piller og So Yeon Ryu deler 4. pladsen i -5, mens Lydia Ko og Minjee Lee deler 8. pladsen i -4.

Nomura blev undersøgt for regelbrud
Der var mistanke om, at japanske Nomura havde opbygget sin stance i en bunker på 6. hul. Efter runden talte dommerne med Nomura og hendes caddie, og man fastslog at hun ikke havde overtrådt reglerne, så hun slap for to straffeslag.

23-årige Haru Nomura vandt sin første LPGA sejr i februar, da hun vandt den kombinerede LET og LPGA turnering ISPS Handa Women’s Australian Open.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Swinging Skirts LPGA Classic Presented by CTBC, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk