PGA Tour ChampionsAustin og Allen fører inden par-3 finale

Austin og Allen fører inden par-3 finale

Ugens Championship turnering er en holdturnering for to-mandshold i et noget anderledes format. Der spilles i to rækker for henholdsvis spillere over 50 år og spillere over 65 år.

Champions Tour deltagerne spiller på både en 18-huls bane og på en par-3 banen, mens spillerne over 65 år kun spiller par-3 banen.

Woody Austin og Michael Allen gik -12 og overtog førinden i -17 foran Frost/Chapman, Perry/Hoch og Durant/Andrade i -16. Lehman/Langer er alene på 5. pladsen i -15.

Finalerunden spilles på par-3 banen.

Bass Pro Shops Legends – Champions, leaderboard

Player og Nicklaus danner par i Legends Division
Champions Division ovenfor er for de almindelige Champions Tour spillere over 50 år, mens Legends Division er for spillere over 65 år.

De forsvarende mestre Bruce Fleisher og Lerry Nelson fører i -15 foran Thorpe/Tewell og Bland/Marsh i -13.

Jack Nicklaus og Gary Player danner par, og er på en delt 6. plads i -4 efter de første to runder.

Bass Pro Shops Legends – Legends, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open, der var sæsonpremieren på LET Access Series. Det er udviklingstouren lige under Ladies European Tour, og de...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk