PGA Tour ChampionsAustin og Allen fører inden par-3 finale

Austin og Allen fører inden par-3 finale

Ugens Championship turnering er en holdturnering for to-mandshold i et noget anderledes format. Der spilles i to rækker for henholdsvis spillere over 50 år og spillere over 65 år.

Champions Tour deltagerne spiller på både en 18-huls bane og på en par-3 banen, mens spillerne over 65 år kun spiller par-3 banen.

Woody Austin og Michael Allen gik -12 og overtog førinden i -17 foran Frost/Chapman, Perry/Hoch og Durant/Andrade i -16. Lehman/Langer er alene på 5. pladsen i -15.

Finalerunden spilles på par-3 banen.

Bass Pro Shops Legends – Champions, leaderboard

Player og Nicklaus danner par i Legends Division
Champions Division ovenfor er for de almindelige Champions Tour spillere over 50 år, mens Legends Division er for spillere over 65 år.

De forsvarende mestre Bruce Fleisher og Lerry Nelson fører i -15 foran Thorpe/Tewell og Bland/Marsh i -13.

Jack Nicklaus og Gary Player danner par, og er på en delt 6. plads i -4 efter de første to runder.

Bass Pro Shops Legends – Legends, leaderboard

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk