ECCO TourNiklas Nørgaard Møller alene i spidsen for Race to Himmerland

Niklas Nørgaard Møller alene i spidsen for Race to Himmerland

Niklas Nørgaard Møller er alene i spidsen inden søndagens finalerunde ved Race to Himmerland presented by FREJA. Dermed kan han krone en fantastisk sæson med sejr i ECCO Tourens store finale.

Hele fem gange er Niklas Nørgaard Møller blevet nummer to i denne sæson, og oprykning til Challenge Touren burde nu være en formalitet. Det eneste der har manglet i år er en sejr, og nu har han nok engang givet sig selv det bedst-tænkelige udgangspunkt. Denne gang i ECCO Tourens flagskibsturnering.

I samlet 13 under par tager Kokkedalprofilen en føring på to slag med sig til finalerunden. Nærmeste forfølger er norske Jarand Ekeland Arnøy i 11 under par, mens der er yderligere to slag ned til spillerne på tredjepladsen.

Her ligger Keen Bernberg i ni under par trods en ærgerlig afslutning, mens Victor Østerby i otte under par indtager en delt femteplads. Så selvom Niklas Nørgaard Møller tidligere i år har snuset til sejren, så ser det ekstra godt ud denne gang.

Gylden mulighed for Nicolai Kristensen søndag

Nicolai Kristensen spillede lørdag en flot runde ved Race to Himmerland presented by FREJA, hvor han blot skulle bruge 65 slag på de 18 huller. Dermed er “Knist” nu samlet syv under par, og på en delt niendeplads har han både sejr og topresultat inden for rækkevidde.

Dagens fine runde kan vise sig meget afgørende i kampen om oprykning til Challenge Touren.

Det ligner nemlig en direkte duel mellem Nicolai Kristensen og islandske Haraldur Magnus om årets femte og sidste Challenge Tour kort, og mens islændingen var flyvende fredag, så spillede Nicolai Kristensen sig lørdag ind i kampen igen.

På GolfBox Nordic Golf League Ranking er Nicolai Kristensen 3.200 euro efter den formstærke Haraldur Magnus, og så længe denne også er med fremme, så kræves der nok en sejr eller en andenplads til Kristensen, hvis han skal overhale islændingen i denne uge.

Og som om dramaet ikke allerede var stort nok, så skal de to kombatanter endda spille med hinanden i søndagens finalerunde. Har du tid og lyst, så kunne søndag godt blive en rigtig interessant dag på Europa Tour anlægget i Himmerland.

Amatør i højt humør over føring i Pro-Am

Pro-Am konkurrencen indtager Kastberg A/S førstepladsen inden finalerunden. Holdet består af professionelle Keen Bernberg og Hans Jørgen Kastberg, og sidstnævnte glæder sig til søndagens runde, men også til håneretten i aften.

– Det er super sjovt at ligge nummer et i holdkonkurrencen. Der er nogle stykker, der skal drilles lidt i aften – også selvom de slet ikke kan tåle det, siger Hans Jørgen Kastberg til ECCO Touren og tilføjer;

– Det bliver enormt sjovt at være midt i afgørelsen i morgen. Det har faktisk bare været en fantastisk uge indtil nu, selvom jeg selvfølgelig havde håbet, at der var quiz i torsdags. Udover golf, holder jeg holder nemlig meget af at quizze, slutter den muntre direktør.

Du kan se stillingen ved Race to Himmerland presented by FREJA her.

Stillingen i Pro-Am konkurrencen finder du her.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk