Epson TourNicole tabte omspil på Symetra Tour

Nicole tabte omspil på Symetra Tour

Nicole Broch Larsen førte Symetra Tour turneringen Guardian Retirement Championship i Florida med tre slag inden finalerunden, men tabte i omspil.

Nicole gik finalerunden i +3 efter bl.a. en dobbeltbogey på 15. hul, og sluttede i par for turneringen. Hun blev indhentet af Brittany Altomare, som gik finalerunden i -2, så de to måtte i omspil om sejren.

Tabte på femte omspilshul
De første fire omspilshuller blev delt i pars, inden Altomare vandt med en birdie på femte omspilshul.

– Mega skuffet over ikke at gøre arbejdet færdigt i dag ! – men som nogen siger “failure is not failure if you learn from it”, skriver Nicole bl.a. på Facebook og fortsætter:

– Overordnet set er jeg tilfreds og jeg har haft to rigtig gode uger i Florida ! Mit spil udvikler sig i den rigtige retning og jeg vil med sikkerhed komme stærkere tilbage efter den her oplevelse!

Sherman Santiwiwatthanaphong blev nr. 3 i +3 og Britney Yada nr. 4 i +5.

Stephanie Bertelsen og Therese O’Hara deltog også, men missende cuttet.

Guardian Retirement Championship at Sara Bay, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk