Epson TourNicole tabte omspil på Symetra Tour

Nicole tabte omspil på Symetra Tour

Nicole Broch Larsen førte Symetra Tour turneringen Guardian Retirement Championship i Florida med tre slag inden finalerunden, men tabte i omspil.

Nicole gik finalerunden i +3 efter bl.a. en dobbeltbogey på 15. hul, og sluttede i par for turneringen. Hun blev indhentet af Brittany Altomare, som gik finalerunden i -2, så de to måtte i omspil om sejren.

Tabte på femte omspilshul
De første fire omspilshuller blev delt i pars, inden Altomare vandt med en birdie på femte omspilshul.

– Mega skuffet over ikke at gøre arbejdet færdigt i dag ! – men som nogen siger “failure is not failure if you learn from it”, skriver Nicole bl.a. på Facebook og fortsætter:

– Overordnet set er jeg tilfreds og jeg har haft to rigtig gode uger i Florida ! Mit spil udvikler sig i den rigtige retning og jeg vil med sikkerhed komme stærkere tilbage efter den her oplevelse!

Sherman Santiwiwatthanaphong blev nr. 3 i +3 og Britney Yada nr. 4 i +5.

Stephanie Bertelsen og Therese O’Hara deltog også, men missende cuttet.

Guardian Retirement Championship at Sara Bay, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk