Epson TourNicole tabte omspil på Symetra Tour

Nicole tabte omspil på Symetra Tour

Nicole Broch Larsen førte Symetra Tour turneringen Guardian Retirement Championship i Florida med tre slag inden finalerunden, men tabte i omspil.

Nicole gik finalerunden i +3 efter bl.a. en dobbeltbogey på 15. hul, og sluttede i par for turneringen. Hun blev indhentet af Brittany Altomare, som gik finalerunden i -2, så de to måtte i omspil om sejren.

Tabte på femte omspilshul
De første fire omspilshuller blev delt i pars, inden Altomare vandt med en birdie på femte omspilshul.

– Mega skuffet over ikke at gøre arbejdet færdigt i dag ! – men som nogen siger “failure is not failure if you learn from it”, skriver Nicole bl.a. på Facebook og fortsætter:

– Overordnet set er jeg tilfreds og jeg har haft to rigtig gode uger i Florida ! Mit spil udvikler sig i den rigtige retning og jeg vil med sikkerhed komme stærkere tilbage efter den her oplevelse!

Sherman Santiwiwatthanaphong blev nr. 3 i +3 og Britney Yada nr. 4 i +5.

Stephanie Bertelsen og Therese O’Hara deltog også, men missende cuttet.

Guardian Retirement Championship at Sara Bay, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk