Epson TourNicole lavede hole-in-one og fører med tre slag

Nicole lavede hole-in-one og fører med tre slag

Nicole Broch Larsen lavede en hole-in-one under anden runde af Symetra Tour turneringen Guardian Retirement Championship i Florida, som hun fører med tre slag inden finalerunden.

Nicole var på en 4. plads efter første runde. Efter syv pars lavede hun hole-in-one på 8. hul, hvor hun brugte et 7-jern fra 135 meter i modvind. Det var hendes første hole-in-one som professionel, og hendes tredje i alt.

Det blev fulgt op af en birdie på 9. hul. Efter en bogey på 12. hul og en birdie på 18. var hun rundt i -3.

Blot to spillere brød par i anden runde, og Nicole fører i -3 foran Sara-Maude Juneau i par, mens Madelene Sagstrom og Brittany Altomare deler 3. pladsen i +2.

Stepanie og Therese missede cuttet
Mens Nicole har et godt forspring, så må Stephanie Bertelsen og Therese O’Hara nøjes med at se på.

Stephanie gik +4 og i samlet +11 var hun ét slag fra cutgrænsen. Therese sluttede i +12 efter to runder i +6.

Guardian Retirement Championship at Sara Bay, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk