PopulærtLPGANicole skal hente mindst ét slag i finalerunden af Q-Series

Nicole skal hente mindst ét slag i finalerunden af Q-Series

Inden den afgørende sjette og sidste runde af LPGA Q-Series er Nicole Broch Estrup ét slag fra top-45, som vil give hende et LPGA kort i 2024.

LPGA Q-Series spilles over seks runder på Robert Trent Jones Golf Trail at Magnolia Grove i Alabama. Et nyt format siden sidste år, hvor man spillede to 72 hullers turneringer.

Efter en dårlig start med +4 i første runde, men hun spillede sig op og var nr. 51 i -5 efter fjerde runde. Med en runde i -2 er Nicole nu delt nr. 49 i -7 inden finalerunden. Hun er ét slag fra top-45 som vil give et LPGA kort og fem slag fra top-20, som giver det bedste kort.

So Mi Lee fører med to slag

Efter en runde i-9 fører sydkoreanske So Mi Lee i -27 foran Robyn Choi i -25 og Mao Saigo i -24.

24-årige So Mi Lee har aldrig haft et LPGA kort, men har spillet enkelte turneringer herunder majors. Hun er nr. 57 på verdensranglisten efter bl.a. fem sejre på den koreanske KLPGA tour.

Af udvalgte placeringer kan nævnes Polly Mack på en 5. plads i -17, Lucy Li er nr. 13 i -13, Pauline Roussin, Alexandra Forsterling og Diksha Sagar deler 35. pladsen i -9 mens LET Race to Costa del Sol vinderen Trichat Cheenglab er nr. 43 i -8.

LPGA kort til top-45, men bedre med en top-20 placering

70 spillere klarede cuttet, og for dem handler det om at komme i top-45 eller endnu bedre i top-20. Alle der gennemførte 72 huller, inkl. dem der missede cuttet, kan få et Epson Tour kort i Kategori C, men målet er et LPGA kort.

Nr. 1 – 20 og lige efter seks runder får et LPGA kort i kategori 14, mens nr. 21 – 45 og lige får et LPGA kort i kategori 15.

Så Nicole og de øvrige spillere skal slutte i top-45 for at få et LPGA kort, men jo højere i feltet de slutter, desto bedre et kort får de.

LPGA Q-Series – Tourskole, leaderboard

So Mi Lee under LPGA Q-Series – Foto: Isaiah Bell / LPGA

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk