PopulærtLPGANicole Broch Estrup holder liv i drømmen om et LPGA kort

Nicole Broch Estrup holder liv i drømmen om et LPGA kort

Nicole Broch Estrup klarede cuttet efter fjerde runde i LPGA Q-Series, og har nu muligheden for at spille sig til et LPGA kort via to finalerunder.

LPGA Q-Series spilles over seks runder på Robert Trent Jones Golf Trail at Magnolia Grove i Alabama. Et nyt format siden sidste år, hvor man spillede to 72 hullers turneringer.

Nicole fik en dårlig start med +4 på Falls Course og -2 på Crossing Course. Tredje runde på Crossing Course gik hun -4 og efter -3 i fjerde runde på Falls Course er hun nu delt nr. 51 i -5 inden de to finalerunder, som begge spilles på Crossing Course.

LPGA kort til top-45, men bedre med en top-20 placering

70 spillere klarede cuttet, og nu handler det så om at komme i top-45 eller endnu bedre i top-20. Alle der gennemførte 75 huller, inkl. dem der missede cuttet, kan få et Epson Tour kort i Kategori C, men målet er et LPGA kort.

Nr. 1 – 20 og lige efter seks runder får et LPGA kort i kategori 14, mens nr. 21 – 45 og lige får et LPGA kort i kategori 15.

Så Nicole og de øvrige spillere skal slutte i top-45 for at få et LPGA kort, men jo højere i feltet de slutter, desto bedre et kort får de.

xx

Inden de to finalerunder fører Robyn Choi i -21 foran Yuri Yoshida, So Mi Lee og Mao Saigo i -18.

Af udvalgte placeringer kan nævnes Lucy Li på en 8. plads i -13, Diksha Sagar er nr. 14 i -12, Alexandra Forsterling nr. 15 i -11 og Pauline Roussin nr. 21 i -9 mens LET Race to Costa del Sol vinderen Trichat Cheenglab er nr. 40 i -6. Cheenglab skal spilles med Nicole i 5. runde, hvor Ssu-Chi Cheng.

39-årige Christina Kim, der har vundet tre gange på LPGA, missede cuttet.

LPGA Q-Series – Tourskole, leaderboard

Christina Kim – Foto: golfsupport.nl

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

De 60 herrer som har kvalificeret sig til OL 2024

Se de 60 mandlige golfspillere som har kvalificeret sig til OL 2024 i Paris. Det er ikke en deltagerliste, da der kan komme afbud...

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk