PopulærtLPGANicole Broch Estrup holder liv i drømmen om et LPGA kort

Nicole Broch Estrup holder liv i drømmen om et LPGA kort

Nicole Broch Estrup klarede cuttet efter fjerde runde i LPGA Q-Series, og har nu muligheden for at spille sig til et LPGA kort via to finalerunder.

LPGA Q-Series spilles over seks runder på Robert Trent Jones Golf Trail at Magnolia Grove i Alabama. Et nyt format siden sidste år, hvor man spillede to 72 hullers turneringer.

Nicole fik en dårlig start med +4 på Falls Course og -2 på Crossing Course. Tredje runde på Crossing Course gik hun -4 og efter -3 i fjerde runde på Falls Course er hun nu delt nr. 51 i -5 inden de to finalerunder, som begge spilles på Crossing Course.

LPGA kort til top-45, men bedre med en top-20 placering

70 spillere klarede cuttet, og nu handler det så om at komme i top-45 eller endnu bedre i top-20. Alle der gennemførte 75 huller, inkl. dem der missede cuttet, kan få et Epson Tour kort i Kategori C, men målet er et LPGA kort.

Nr. 1 – 20 og lige efter seks runder får et LPGA kort i kategori 14, mens nr. 21 – 45 og lige får et LPGA kort i kategori 15.

Så Nicole og de øvrige spillere skal slutte i top-45 for at få et LPGA kort, men jo højere i feltet de slutter, desto bedre et kort får de.

xx

Inden de to finalerunder fører Robyn Choi i -21 foran Yuri Yoshida, So Mi Lee og Mao Saigo i -18.

Af udvalgte placeringer kan nævnes Lucy Li på en 8. plads i -13, Diksha Sagar er nr. 14 i -12, Alexandra Forsterling nr. 15 i -11 og Pauline Roussin nr. 21 i -9 mens LET Race to Costa del Sol vinderen Trichat Cheenglab er nr. 40 i -6. Cheenglab skal spilles med Nicole i 5. runde, hvor Ssu-Chi Cheng.

39-årige Christina Kim, der har vundet tre gange på LPGA, missede cuttet.

LPGA Q-Series – Tourskole, leaderboard

Christina Kim – Foto: golfsupport.nl

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk