PopulærtLadies European TourNicole og Thomas Bjørn spillede et hul sammen i Marokko

Nicole og Thomas Bjørn spillede et hul sammen i Marokko

Da Ladies European Tour og PGA Tour Champions var i Marokko spillede Nicole Broch Estrup og Thomas Bjørn et enkelt hul sammen, hvor de bl.a. talte om værdien af anderledes formater og tours der mødes.

Det kan man se og høre i LET videoen ovenfor fra Royal Golf Dar Es Salam, hvor herrerne spillede Trophy Hassan II på Red Course, mens kvinderne spillede Lalla Meryem Cup på Blue Course.

Thomas Bjørn blev nr. 2 og Nicole nr. 10

Ricardo Gonzalez vandt Trophy Hassan II på PGA Tour Champions i Marokko med ét slag foran Thomas Bjørn. Ærgerligt for Bjørn der fik 1,2 mio. kr. for en 2. plads, men en sejr ville have givet ham et PGA Tour Champions kort til og med 2025, men der blev i stedet Ricardo Gonzalez der fik et kort efter han lavede fire birdies i træk fra 13. hul i finalerunden.

Bronte Law vandt Lalla Meryem Cup, hvor Nicole Broch Estrup blev nr. 10 efter en flot finalerunde mens Sofie Kibsgaard blev nr. 30.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk