Sunshine Ladies TourCasandra Alexander vandt ABSA Ladies Invitational

Casandra Alexander vandt ABSA Ladies Invitational

Casandra Alexander vandt ABSA Ladies Invitational på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour, hvor Linette Holmslykke var med.

Efter runder i par og +2 var Linette Holmslykke nr. 16 i +2 inden finalerunden. Og sådan endte det, med en delt 16. plads i +2 efter en finalerunde i par.

Kiera Floyd og Casandra Alexander delte føringen i -6 foran Lee-Anne Pace i -3 og Harang Lee i -2.

Tre spillere var dagens bedste med runder i -6, og de sluttede i top-3 med Casandra Alexander som vinder i -12, Harang Lee blev nr. 2 i -8 og Cara Gorbei nr. 3 i -5.

43-årige Lee-Anne Pace blev nr. 7 i -1. Hun har vundet én gang på LPGA og 11 gange på Ladies European Tour, hvor hun vandt Order of Merit 2010, samt 14 gange på Sunshine Ladies Tour.

ABSA Ladies Invitational, resultat

Linette Holmslykke – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk