PopulærtPGA TourSergio Garcia foran Rickie Fowler i Honda Classic

Sergio Garcia foran Rickie Fowler i Honda Classic

Som så ofte før havde spillerne det svært i første runde af Honda Classic på PGA National, hvor blot 22 spillere brød par på en blæsende dag.

Sergio Garcia og Michael Thompson deler føringen i -5 foran William McGirt og Rickie Fowler i -4. Fowler var den eneste spiller i feltet, som undgik bogeys i første runde.

George McNeill, Shane Lowry, David Lingmerth, Jimmy Walker og Justin Hicks deler 5. pladsen i -3.

Phil Mickelson er nr. 14 i -1 og Adam Scott er nr. 23 i par.

McIlroy gik +2
Rory McIlroy er nr. 65 i +2, mens Branden Grace og den forsvarende mester Padraig Harrington er nr. 81 i +3. Værre gik det for Patrick Reed, der er nr. 96 i +4

Tre spillere mangler at færdigspille første runde, men de ændrer ikke meget i stillingen.

Carl Petterson gik hjem +10 på 9 huller
Svenske Carl Petterson trak sig efter 9 huller.

Han begyndte på 10. hul og efter en 9’er på par-5 hullet 18. var han +10 for runden. Tidligere på måneden havde Petterson problemer med sit håndled, og det kan være årsagen til, at han trak sig.

En høj vinderscore
Vinderscoren i Honda Classic har de seneste fem år har været -6, -8, -9, -12 og -9, så det er ikke uvant, at så få spillere er under par.

C More Golf sender direkte fredag fra kl. 20 – 00, men allerede fra kl. 13 kan man se Featured groups / holes. Se ugens tv-guide på www.19hul.dk/tv.

The Honda Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

David Toms vandt The Galleri Classic – anden sejr i år

56-årige David Toms vandt The Galleri Classic, så han har vundet to af sæsonens seks turneringer på PGA Tour Champions. Inden finalerunden førte David Toms...

Celine Boutier vandt LPGA Drive On Championship

Celine Boutier fra Frankrig vandt LPGA Drive On Championship, hvor Emily K Pedersen blev bedste dansker. Efter anden runde var Emily K Pedersen med helt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk