PopulærtLadies European TourNicole blev nr. 2, da Trichat Cheenglab vandt Big Green Open

Nicole blev nr. 2, da Trichat Cheenglab vandt Big Green Open

Trichat Cheenglab fra Thailand vandt Big Green Open på Hilversumsche Golf Club i Holland foran Nicole Broch Estrup og Lydia Hall på 2. pladsen.

Nicole spillede i dagens femte sidste gruppe, men med én af dagens bedste runder i -7 kom hun til -11. Helt til det sidste var der spænding om det var nok til sejr eller omspil.

Med en birdie på sidste hul, som de fleste andre også præsterede, vandt Trichat Cheenglab i -12 foran Nicole Broch Estrup og Lydia Hall i -11. Sara Kjellker og Chloe Williams delte 4. pladsen i -10.

Linette Holmslykke og Amalie Leth-Nissen missede cuttet.

Det var sæsonens hidtil bedste resultat for 30-årige Nicole Broch Estrup og hendes tredje top-10 placering efter en 4. plads i Joburg Ladies Open og en 6. plads i FREED GROUP Women’s Scottish Open. Med sidstnævnte kvalificerede hun sig til AIG Women’s Open. Hun har vundet en enkelt gang på LET med sejr i Helsingborg Open 2015.

Syvende fra Thailand som vinder på LET

Det var 28-årige Trichat Cheenglabs første sejr på LET. Hun er den syvende fra Thailand, som vinder på LET, hvilket også Pornanong Phatlum, Ariya Jutanugarn, Thidapa Suwannapura, Supamas Sangchan, Pajaree Anannarukarn og Atthaya Thittikul har gjort.

Big Green Open, resultat

Nicole Broch Estrup – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk