PopulærtLadies European TourNicole blev nr. 4, da Lily May Humphreys vandt Joburg Ladies Open

Nicole blev nr. 4, da Lily May Humphreys vandt Joburg Ladies Open

20-årige Lily May Humphreys vandt Joburg Ladies Open på Ladies European Tour i samarbejde med den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Nicole Broch Estrup spillede i førerbolden både lørdag og søndag.

Efter -1 og -7 i de første to runder indtog Nicole Broch Estrup førstepladsen i -8 foran tre spillere i -6. Med -2 i tredje runde blev Nicole overhalet af svenske Moa Folke, som inden finalerunden førte i -12 foran Nicole i -10 og Klara Spilkova i -9.

Nicole havde det svært i finalerunden, som hun gik i +1, så hun faldt tilbage til en delt 4. plads i -9.

Linette Holmslykke blev nr. 32 i +1 efter en finalerunde i -1, Smilla Sønderby nr. 39 i +2 efter en runde i +6 og Amalie Leth-Nissen nr. 41 i +3, hvilket også var hendes score på finaledagen.

Nicole Broch Estrup – Foto: Tristan Jones / LET
Lily May Humphreys vandt sin første LET sejr

20-årige Lily May Humphreys fra England er et stort talent, der vandt LET Access Series i 2021 efter sejr i Golf Flanders LETAS Trophy og en række top-placeringer. Hun vandt også ranglisten på Swedish Golf Tour i 2021.

Lily May Humphreys begyndte finaledagen seks slag efter Moa Folke på førstepladsen, men med en finalerunde i -6 vandt hun i -12 foran Ana Pelaez Trivino og Moa Folke i -10.

Nicole Broch Estrup delte 4. pladsen i -9 med Kiera Floyd og Klara Davidson Spilkova.

Joburg Ladies Open, resultat

Smilla Sønderby – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk