PopulærtLadies European TourNicole blev nr. 4, da Lily May Humphreys vandt Joburg Ladies Open

Nicole blev nr. 4, da Lily May Humphreys vandt Joburg Ladies Open

20-årige Lily May Humphreys vandt Joburg Ladies Open på Ladies European Tour i samarbejde med den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Nicole Broch Estrup spillede i førerbolden både lørdag og søndag.

Efter -1 og -7 i de første to runder indtog Nicole Broch Estrup førstepladsen i -8 foran tre spillere i -6. Med -2 i tredje runde blev Nicole overhalet af svenske Moa Folke, som inden finalerunden førte i -12 foran Nicole i -10 og Klara Spilkova i -9.

Nicole havde det svært i finalerunden, som hun gik i +1, så hun faldt tilbage til en delt 4. plads i -9.

Linette Holmslykke blev nr. 32 i +1 efter en finalerunde i -1, Smilla Sønderby nr. 39 i +2 efter en runde i +6 og Amalie Leth-Nissen nr. 41 i +3, hvilket også var hendes score på finaledagen.

Nicole Broch Estrup – Foto: Tristan Jones / LET
Lily May Humphreys vandt sin første LET sejr

20-årige Lily May Humphreys fra England er et stort talent, der vandt LET Access Series i 2021 efter sejr i Golf Flanders LETAS Trophy og en række top-placeringer. Hun vandt også ranglisten på Swedish Golf Tour i 2021.

Lily May Humphreys begyndte finaledagen seks slag efter Moa Folke på førstepladsen, men med en finalerunde i -6 vandt hun i -12 foran Ana Pelaez Trivino og Moa Folke i -10.

Nicole Broch Estrup delte 4. pladsen i -9 med Kiera Floyd og Klara Davidson Spilkova.

Joburg Ladies Open, resultat

Smilla Sønderby – Foto: Tristan Jones / LET

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se top-10 med dyr under PGA Tour turneringer

Der er mange dyr på golfbanerne, og for mange er naturoplevelser en del af fornøjelserne ved at spille golf. Indimellem blander dyrene sig dog...

Nick Carlson vandt Next Golf Tour på Innisbrook efter drama

Med bl.a. et holet slag fra 270 meter efter et drop vandt Nick "Bump" Carlson den sjette og sidste regulære Next Golf Tour turnering...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk