PopulærtPGA TourNicolai Højgaard sæsondebuterer på PGA TOUR - begynder onsdag

Nicolai Højgaard sæsondebuterer på PGA TOUR – begynder onsdag

Efter et par gode resultater på DP World Tour er Nicolai Højgaard nu taget til USA, og spiller fra onsdag med i Farmers Insurance Open på Torrey Pines i San Diego. Højgaard skal op mod en række af verdens top-20-spillere inklusiv den forsvarende mester Max Homa. Bemærk, at turneringen spilles fra onsdag til lørdag.

Hele turneringen kan ses på discovery+ med danske kommentatorer.

De kommende måneder har Nicolai Højgaard fokus på PGA Tour, og danskeren indleder sit amerikanske eventyr med Farmers Insurance Open på ikoniske Torrey Pines. Højgaard tager onsdag aften kl. 17.50 hul på sin første PGA TOUR-sæson som fuldgyldigt medlem, og han er i fint selskab. Der er hele ti Ryder Cup spillere med i feltet, og otte spillere fra verdens top-20 samt sæsonens to første vindere på PGA Tour.

Torrey Pines er et af de traditionsrige stop på touren, og der er altid garanti for dramatik, spænding og golf i verdensklasse på den fantastiske bane ved Stillehavets kyst. Det blev også tilfældet i fjor, hvor Max Homa vandt efter en forrygende finalerunde hvor han hentede fem slag på Sam Burns, og sikrede sig sin sjette titel på PGA TOUR.

Homa er naturligvis klar til at forsvare sin titel. Han spiller sammen med Tony Finau og Xander Schauffele de første dage, og onsdag er de tre en af de bolde, man kan følge i PGA Tour Live.

Finau har fem top-10 placeringer i Farmers Insurance Open, så det er virkelig et sted han elsker at spille. Der spilles både på North og South Course de første dage inden weekendens finalerunder spilles på South Course. Det er også South Course, der ved flere lejligheder har været vært for US Open.

Ludvig Åberg, Patrick Cantlay, Jason Day, Collin Morikawa og Min Woo Lee er bare nogle af de mange profiler til start i det stærkt besatte felt.

discovery+ sender PGA Tour Live alle fire dage, og begynder allerede fra kl. 17.45 onsdag og torsdag, mens sendingen fredag og lørdag begynder kl. 18.00. Der er fire feeds at vælge i mellem, så der er mulighed for rigtig meget golf hver dag inden dagens hovedudsendelse med dansk kommentator begynder.

Farmers Insurance Open kan følges på discovery+
  • Onsdag den 24.1.: 21.00 – 01.00
  • Torsdag den 25.1.: 21.00 – 01.00
  • Fredag den 26.1.: 21.00 – 02.00
  • Lørdag den 27.1.: 20.00 – 02.00

Anders Sigdal og Andreas Hartø kommenterer.

Max Homa efter sejren i Farmers Insurance Open 2023 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk