PopulærtPGA TourSe holede slag fra 1 - 200 yards på PGA Tour

Se holede slag fra 1 – 200 yards på PGA Tour

Læn dig tilbage og nyd de mange holede slag som PGA Tour har samlet i videoen ovenfor, hvor de holede slag bliver længere og længere. Der er ikke årstal på slagene, men det er ikke kun fra 2023, men derimod fra en længere periode.

Det første er Rickie Fowler der holet et putt fra 1 yard efter mere end en omgang rundt i hulkanten! Dernæst bruger Justin Thomas en wedge fra 2 yards. 1 yard svarer til 0,9144 meter, så der et knap 10 % kortere i meter.

Det er også Justin Thomas fra 3 yards, og her kan man tydeligt se, at han i frustration går mod hullet, da han tror han misser puttet, men til hans store overraskelse holer han det.

Der er flere gode slag og pudsige episoder, men man skal have god tid da videoen varer 1 time. Og ellers kan man jo se noget nu og gennem resten til senere.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open, der var sæsonpremieren på ECCO Tour og den tredje Nordic League turnering efter to Cutter & Buck...

Jacob Jørgensen blev nr. 3 i Golf Mad Ch’ship på Pro Golf Tour

James Meyer de Beco fra Belgien vandt sin første Pro Golf Tour sejr i Golf Mad Championship på Lykia Golf Links i Tyrkiet, hvor...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk