PopulærtPGA TourSe holede slag fra 1 - 200 yards på PGA Tour

Se holede slag fra 1 – 200 yards på PGA Tour

Læn dig tilbage og nyd de mange holede slag som PGA Tour har samlet i videoen ovenfor, hvor de holede slag bliver længere og længere. Der er ikke årstal på slagene, men det er ikke kun fra 2023, men derimod fra en længere periode.

Det første er Rickie Fowler der holet et putt fra 1 yard efter mere end en omgang rundt i hulkanten! Dernæst bruger Justin Thomas en wedge fra 2 yards. 1 yard svarer til 0,9144 meter, så der et knap 10 % kortere i meter.

Det er også Justin Thomas fra 3 yards, og her kan man tydeligt se, at han i frustration går mod hullet, da han tror han misser puttet, men til hans store overraskelse holer han det.

Der er flere gode slag og pudsige episoder, men man skal have god tid da videoen varer 1 time. Og ellers kan man jo se noget nu og gennem resten til senere.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk