PopulærtDP World TourNicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen deler 3. pladsen i Nedbank

Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen deler 3. pladsen i Nedbank

Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen spiller med om sejren i traditionsrige Nedbank Golf Challenge, hvor de er på en delt 3. plads inden finalerunden. Se højdepunkter fra 3. runde i videoen ovenfor.

De to danskere spillede sammen i næstsidste gruppe lørdag, og begge gik -3. Dog sat sammen på forskellig vis, da Thorbjørn var -3 på for-ni, mens Nicolai var -4 på bag-ni.

Nicolai og Thorbjørn deler 3. pladsen i -11, og er kun ét slag efter Matthieu Pavon og to slag efter Max Homa, som fører i -13.

Nicolai skal spille i førerbolden søndag sammen med Homa og Pavon, mens Thorbjørn skal spilled med Dan Bradbury og Ryo Hisatsune der er i henholdsvis -10 og -9 på Gary Player CC, Sun City, i Sydafrika.

Den dobbelt forsvarende mester Tommy Fleetwood er nr. 8 i -7.

Max Homa er med på en invitation, og han tæller ikke til DP World Tour ranglisten, og han heller ikke kvalificere sig til næste uges sæsonfinale i Dubai.

Winther og Helligkilde kæmper for en plads i sæsonfinalen

Rasmus Højgaard er nr. 16 i -5, og han jagter et godt resultat for at kunne kvalificere sig til PGA Tour som én af de 10 bedste på ranglisten efter sæsonfinalen.

De 50 bedste på Race to Dubai ranglisten kvalificerer sig til sæsonfinalen i Dubai, og som nr. 40 i +1 ligger Jeff Winther pt. til at rykke tre pladser frem til en 47. plads på ranglisten.

Marcus Helligkilde er nr. 57 i +6 i turneringen, og holder det resultat vil han falde tre pladser tilbage til en 50. plads på ranglisten.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Nedbank Golf Challenge, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk