PopulærtDP World TourEt mistet PGA Tour kort kan give et fuldt DP World Tour...

Et mistet PGA Tour kort kan give et fuldt DP World Tour kort

Som led i det strategiske samarbejde mellem DP World Tour og PGA Tour vil der i 2024 måske komme flere PGA Tour spillere til DP World Tour. Ikke de bedste, men dem der sluttede som nr. 126 – 200 på FedExCup ranglisten og dermed har mistet deres fulde kort. Et mistet PGA Tour kort som f.eks. nr. 130 kan nemlig nu være lig et fuldt DP World Tour kort

Alle mellem nr. 126 – 200 på FedExCup Fall Points listen, som er den der afgøres i disse uger, får sågar mulighed for et fuldt medlemskab af DP World Tour, hvilket dog ikke i sig giver adgang til turneringer, så det er ikke sikkert at nr. 200 får adgang til turneringer. Alle andre PGA Tour medlemmer kan blive Affiliate Members på DP World Tour.

Spillere mellem nr. 126 – 200, der takker ja til fuldt medlemskab, får en ny kategori 12 på DP World Tour. Denne kategori vil give adgang til de fleste DP World Tour turneringer, men dog med den væsentlige begrænsning, at maksimalt fem kategori 12 spillere kan komme med i en given turnering. Så hvor mange turneringer man kan få adgang til afhænger af slutplacering på FedExCup ranglisten samt hvor mange foran der er tilmeldt samme turnering. Ønsker man at spille i år, skal man melde sig ind senest den 22. november, men man kan vente til den 20. december, hvis man først vil spille i 2024.

Top-10 på DP World Tour får et PGA Tour kort

I år får de 10 bedste på DP World Tourens Race to Dubai rangliste, som ikke har et PGA Tour kort, et PGA Tour kort for næste år. De ti  får en PGA Tour kategori lige efter top-125 på FedExCup ranglisten, så det er et godt kort.

Så groft sagt kan man sige, at de bedste fra DP World Tour får adgang til PGA Tour, mens dem der ikke holdt kortet på PGA Tour kan få et kort på DP World Tour. Det er endnu en understregning af styrkeforholdet mellem DP World Tour og PGA Tour.

Ny rangliste for Non-Members

Affiliate Members og Non-Members (spillere der ikke er medlem, red.) vil komme på en ny Non-Member Race to Dubai rangliste der både kan give adgang til DP World Tour slutspilsturneringer og adgang til bonuspuljen, hvis man udover majors spiller mindst fire tællende turneringer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk