MajorsMastersNicolai Højgaard er nr. 3 i Masters - DeChambeau fører foran Scheffler

Nicolai Højgaard er nr. 3 i Masters – DeChambeau fører foran Scheffler

Både Nicolaj Højgaard og Thorbjørn Olesen har fået en rigtig god start på Masters, som føres af Bryson DeChambeau. En del spillere nåede dog ikke at blive færdige med første runde heriblandt Nicolai Højgaard på en 3. plads i -5 efter 15 huller. Thorbjørn Olesen er nr. 17 efter en runde i -1.

Starten blev forsinket i 2½ timer, så de sidste spillere nåede kun til 11. hul. Spillet blev indstillet kl. 19:51 lokal tid pga. mørke, med mulighed for at spille det igangværende hul færdigt.

Første runde genoptages fredag kl. 13:50 dansk tid (07:50 lokal tid), hvor man kan se det direkte på TV3 Sport og Viaplay Total. Anden runde begynder som planlagt kl. 14:00 dansk tid, så man forventer at kunne indhente det tabte allerede fredag.

DeChambeau fører foran Scheffler

Statistisk blev bag-ni spillet meget sværere end for-ni, men med fem birdies på de sidste 6 huller fører LIV Golf spilleren Bryson DeChambeau i -7 foran Scottie Scheffler i -6, og de er begge færdige med første runde.

Bryson DeChambeau under første runde af Masters 2024 – Foto: Thomas Lovelock / Masters

Nicolai Højgaard nåede at spille 15 huller, og med syv birdies og to bogeys er han alene på 3. pladsen i -5. En imponerede debut af den 23-årige dansker, som dog mangler en svær afslutning.

Danny Willet gik -4 og Max Homa er -4 efter 13 huller, så de deler 4. pladsen i -4.Ludvig Åberg er nr. 9 i -2 efter 11 huller, mens Thorbjørn er nr. 17 i -1 efter en runde med seks birdies og fem bogeys. Rory McIlroy, Viktor Hovland, Cameron Smith og amatøren Neal Shipley var også rundt i -1.

Tiger Woods er også delt nr. 17 i -1 efter 13 huller med to birdies og en bogey. Tiger har klaret cuttet i Masterd de seneste 23 gange i træk, hvilket er en rekord han deler med Fred Couples og Gary Player.

Tiger Woods med sin caddie Lance Bennett under første runde af Masters 2024 – Foto:
Chris Turvey / Masters

Den forsvarende mester Jon Rahm gik +1 hvilket placerer ham som nr. 42 sammen med bl.a. Phil Mickelson. Dustin Johnson er +1 efter 10 huller.

Par-3 vinderen Rickie Fowler er nr. 75 i +4 sammn med bl.a. Hideki Matsuyama. Der er kun 89 spillere i feltet med Peter Malnati på en sidsteplads i +10.

Alle slag kan ses på leaderboardet

Med få undtagelser kan alle slag for hver enkelt spiller kan ses på Masters.com via leaderboardet eller MyGroup via link nedenfor. På leaderboardet trykkes på den enkelt spiller og derefter huller.

Masters sendes på TV3 Sport og Viaplay Total. Læs mere i denne artikel eller se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard
– alternativ på pgatour.com
– Masters, Track (følg alle spillere)
– Masters, My Group (se video med alle slag)

Thorbjørn Olesen under første runde af Masters 2024 – Foto: Thomas Lovelock / Masters

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 30. maj 2024

Xander Schauffele har måske ikke fået helt samme opmærksomhed som andre af verdens bedste, men han var nr. 3 i verden inden han vandt...

Politiet har offentliggjort to videoer af Schefflers anholdelse – se dem her

Politibetjenten der anholdt Scottie Scheffler inden anden runde af US PGA Championship har fået en disciplinær straf for ikke at tænde sit krops-kamera som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk