MajorsMastersMasters fortællinger fra Champions Dinner - Jon Rahm var vært i år

Masters fortællinger fra Champions Dinner – Jon Rahm var vært i år

Siden 1952 har tidligere vindere af Masters mødtes til den såkaldte Champions Dinner, hvor den forsvarende mester er vært. I videoen ovenfor fortæller flere spillere om Champions Dinner, og 2023 vinderen Jon Rahm ser frem til aftenen.

Middagen afholdes tirsdag aften i Masters ugen. Efter sin sejr i 1951 tog Ben Hogan initiativ til middagen, som er blevet afholdt lige siden. Dengang var det dog fredag aften i turneringsugen.

Adgangsbilletten er en Masters sejr. Derudover inviteres formanden og tidligere formænd for Augusta National. Masters Club er det officielle navn på klubben for tidligere vindere, men middagen tirsdag aften kaldes mere uofficielt for Champions Dinner, og tirsdag var der 33 til middagen.

Rahm bød på retter fra Baskerlandet

Jon Rahm bød på traditionelle retter fra Baskerlandet i Spanien, med opskrifter hjulpet på vej af den spanske stjernekok José Andres. Først med seks små tapas og pintxos inden selve middagen.

Til forret var der Ensalada de Txangurro (krabbesalat med kartofler) efterfulgt af enten Chuleton a la Parrilla (ribeye steak) eller Rodaballo al Pil-Pil (pigvar med hvide asparges).Desserten var Milhojas de Crema y Nata (butterdejskage med custard og Crème Chantilly), der minder meget om bryllupskagen, da han blev gift med Kelley.

De udvalgte vine fra Baskerlandet var:

  • 2020 Viñedos del Contino, Rioja, Blanco
  • 2012 Bodega CVNE, Imperial, Gran Reserva, Rioja, Tempranillo
De 33 deltagere i Champions Dinner op til Masters 2024 – Foto: Chris Turvey / Masters

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk