AmatøreliteStor eliteturnering hos Lübker i foråret

Stor eliteturnering hos Lübker i foråret

Den 6. og 7. april skal 72 elitespillere dyste på en af Danmarks bedste golfbaner, når Lübker Championship by Titleist skyder golfsæsonen officielt i gang på Lübker Golf Resort.

Spillerne får således mulighed for at prøve kræfter med Lübkers mesterskabsbane inden afholdelsen af Danish Golf Championship, DP World Tour, til august.

Lübker Championship by Titleist spilles over 54 huller, med cut efter de første 36 huller, og bliver tællende på WAGR. Traditionen tro vil en stor del af den danske elite besøge Lübker i foråret, hvor der vil blive spillet om en masse spændende præmier.

Det er første gang, at Titleist er navnesponsor på denne turnering. Lars Bak, som er Area Sales Manager hos Titleist i Danmark, glæder sig sammen med sine kolleger til at følge dagene tæt.

– Vi vil gøre vores ypperste for, at det bliver et flot og attraktivt præmiebord. Det bliver en fornøjelse at se det høje niveau af golfspil på Lübkers fantastiske anlæg, fortæller Lars Bak.

Også formanden i Lübker Golf Klub, Thomas Kylling, er begejstret over, at Lübker skal lægge anlæg til den populære eliteturnering.

– Vi er rigtig glade for endnu engang at få besøg af den danske elitegolf, som får mulighed for at udfordre sit spil på en af landets bedste golfbaner. Vi glæder os til igen i år at kunne byde både DGU, spillere, sponsorer og alle de frivillige hjælpere velkommen hos Lübker.

Tilmelding til turneringen foregår via Golfbox. Det er muligt at få yderligere informationer hos Lübker Golf Klub på tlf. 38 40 80 50 eller golf@lubker.com.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk