PopulærtLPGANasa Hataoka vandt DIO Implant LA Open

Nasa Hataoka vandt DIO Implant LA Open

Nasa Hataoka vandt DIO Implant LA Open. Se højdepunkter fra finalerunde i videoen ovenfor.

Emily K Pedersen var med fremme de første dage, men efter tredje runde var Nanna Koerstz Madsen bedste dansker, og sådan endte det. Begge gik finalerunden i +3, så Nanna blev nr. 48 i +3 og Emily nr. 59 i +5 på Wilshire Country Club i Los Angeles.

Hataoka vandt med fem slag

Inden finalerunden førte Nasa Hataoka med fire slag, og det endte med en sejr på fem slag. Med en runde i -4 vandt Nasa Hataoka i -15 foran Hannah Green i -10, mens Madele Sagström,  Minjee Lee og Inbee Park delte 3. pladsen i -7.

Verdensetteren Jin Young Ko var med helt fremme indtil hun lavede en bogey på 16. hul og en 8’er på par-4 hullet 17.

23 år og seks LPGA sejre

Det var 23-årige Nasa Hataokas sjette sejr på LPGA, hvor hun tidligere har vundet Walmart NW Arkansas Championship 2018Toto Japan Classic 2018Kia Classic 2019, Marathon Classic 2021 efter en aflyst finalrunde samt Wallmart NW Arkansas Championship presented by P&G 2021.

DIO Implant LA Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nicolai Højgaard spiller med i Canadian Open

Rory McIlroy er dobbelt forsvarende i Canada, og verdens nummer tre er naturligvis storfavorit til at levere et hattrick i RBC Canadian Open. Nicolai...

Verdensranglisterne, 5. juni 2023

Med sin fjerde PGA Tour sejr er Viktor Hovland tilbage i top-5, mens Tom McKibbin rykkede i top-175 med sin første DP World Tour...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk