PGA Tour ChampionsScott Parel vandt ClubCorp Classic efter omspil

Scott Parel vandt ClubCorp Classic efter omspil

Scott Parel vandt ClubCorp Classic på PGA Tour Champions efter omspil.

Scott Parel, den ekstremt formstærke Steven Alker og Gene Sauers sluttede i -11, og skulle derfor i omspil. Det vandt Scott Parel med en par på første omspilshul, da både Alker og Sauers var i problemer.

Lee Janzen blev nr. 4 i -10 foran Billy Andrade i -9 og Jerry Kelly i -8.

Retief Goosen, Mike Weir og K.J. Choi delte 15. pladsen i -4, Colin Montgomerie ble  nr. 21 i -3, Alex Cejka og Robert Karlsson nr. 26 i -2, Darren Clarke nr. 30 i -1, Vijay Singh nr. 37 i par og John Daly nr. 59 i +4.

ClubCorp Classic, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

Morten Ørum gik dagens bedste runde og er med helt fremme på Great Northern

Onsdagens anden runde af Great Northern Challenge blev i dag afviklet på det flotte anlæg ved Kerteminde. Vejret og i særdeleshed vinden var igen en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk