PopulærtLadies European TourNanna er to slag fra førstepladsen i Kina

Nanna er to slag fra førstepladsen i Kina

Nanna Koerstz Madsen er to slag fra førstepladsen, men udenfor top-10 efter første runde af Buick Championship på Shanghai Qizhong Garden Golf i Kina. Emily Kristine Pedersen måtte trække sig på grund af sygdom.

Nanna lavede seks birdies og fire bogeys for en første runde i -2, hvilket placerer hende på en delt 12. plads. Der er meget tæt i toppen, og hun er blot ét slag fra en 4. plads og to slag fra førstepladsen.

Nicole Broch Larsen er nr. 31 i +1, mens Malene Jørgensen er nr. 39 i +2, hvilket er den projekterede cutgrænse.

Emily trak sig efter runden
Efter sin 5. plads i Marokko, må Emily Kristine Pedersen med rette have haft store forventninger til ugens turnering, men desværre har hun været ramt af feber og madforgiftning. Hun spillede første runde, men trak sig derefter fra turneringen.

– Min feber steg i dag rigtig meget samtidig med at jeg ikke kunne holde hverken vand eller mad i mig, hvilket resulterede i at jeg dehydrerede fuldstændig i varmen, skriver Emily bl.a. på sin Facebook side.

Garcia, Reid og Morgan fører i -4
Nicole Garcia, Melissa Reid og Becky Morgan deler føringen i -4 foran otte spillere i -3 heriblandt Na Yeon Choi og svenske Lina Boqvist.

Den forsvarende mester Shanshan Feng er nr. 15 i -1. Feng er nr. 10 på verdensranglisten, mens Na Yeon Choi på den delte 4. plads er nr. 18.

Der spilles fire runder om en præmiesum på $ 600.000 svarende til ca. € 525.000.

Buick Championship, leaderboard

Teestedsmarkering ved Buick Championship - Foto: Ladies European Tour
Teestedsmarkering ved Buick Championship – Foto: Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk