DiverseNanna på 3. pladsen inden finalerunden

Nanna på 3. pladsen inden finalerunden

Nanna Koerstz Madsen har indledt 2016 sæsonen på den australske ALPG Tour, inden Ladies European Tour sæsonen begynder på New Zealand i næste uge.

Efter både første og anden runde var hun på 2. pladsen, og selvom hun gik tredje runde i par, og nu er på en delt 3. plads i -6, så spiller hun fortsat med om sejren.

Georgia Hall fører i -9 foran Marianne Skarpnord i -7, mens Nanna deler 3. pladsen i -6 med Justine Dreher.

Marion Ricordeau er alene på 5. pladsen i -5.

Turneringen spilles over fire runder med en præmiesum på AUD $ 300.000 svarende til omkring kr. 1,45 mio.

Oates Victorian Open, leaderboard

Se finalerunden direkte via internettet
Udover damernes turnering spilles også en herreturnering på samme baner, Oates Vic Open, og afslutningen på begge streames via internettet.

Der sendes direkte fra kl. 11:30 lokal tid svarende til kl. 01:30 dansk tid natten til søndag.

Senere i dag vil man kunne se højdepunkter fra 3. runde på linket nedenfor, og samme link kan bruges til at se afslutningen på både dame- og herreturneringen.

www.golfvic.org.au/OatesVicOpenLIVE

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk