PopulærtLadies European TourNanna Koerstz Madsen skifter tøj og udstyr

Nanna Koerstz Madsen skifter tøj og udstyr

Nanna Koerstz Madsen har lavet en aftale med TaylorMade – Adidas Golf, så fremover spiller hun med deres udstyr og tøj.

– Det er med stor glæde og ydmyghed, at jeg kan præsentere min nye sponsor. Det giver et kæmpe boost til selvtilliden, at så stort et brand vælger at tro på mig og mit projekt, skriver Nanna Koerstz Madsen på sin Facebook side, hvorfra billedet ovenfor er taget.

– Jeg glæder mig utroligt meget til den nye sæson, og glæder mig til at vise alt mit nye lækre udstyr og tøj frem til jer.

LET sæsonen begynder på New Zealand i februar
2016 sæsonen på Ladies European Tour begynder på New Zealand, hvor ISPS Handa New Zealand Women’s Open spilles fra den 12. – 14. februar. De følgende to uger spilles to turneringer i Australien.

ISPS Handa Women’s Open spilles på Clearwater GC, og Nanna Koerstz Madsen deltog også  i turneringen sidste år, hvor hun opnåede en flot 3. plads.

Blev nr. 9 på Order of Merit i sin rookie sæson
På LET Order of Merit sluttede Nanna Koerstz Madsen på en 9. plads, mens hun blev nr. 2 på Rookie of the Year ranglisten, hvor hun kun var overgået af veninden Emily Kristine Pedersen.

Læs mere om TaylorMade Golf på www.taylormadegolf.eu og om Adidas Golf på www.adidasgolf.eu

 

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk