PopulærtLadies European TourNanna K Madsen i førerbolden på LET

Nanna K Madsen i førerbolden på LET

Nanna Koerstz Madsen spiller i den grad med om sejren i Tipsport Golf Masters i Tjekkiet, hvor hun er alene på andenpladsen inden finalerunden. Det ligner også en kvalifikation til OL.

Stacy Keating gik én af dagens bedste runder i -7, og fører i -10 foran Nanna, som er alene på 2. pladsen i -9. Efter første runde var Nanna på 3. pladsen i -3, og hun rykkede frem med en flot bogeyfri runde med seks birdies.

Amatøren Albane Valenzuela er den tredje spiller i førerbolden, da hun er på 3. pladsen i -8.

Malene Jørgensen var rundt i -4, og rykkede frem til en 17. plads i -3, mens Emily Kristine Pedersen er nr. 42 i par efter en runde i -1.

Daisy Nielsen gik -2, men efter +4 i første runde sluttede hun som nr. 66 i +2, hvilket var et enkelt slag fra cutgrænsen.

Tipsport Golf Masters, leaderboard

En direkte duel om at komme med til OL
Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen er i en mere eller mindre direkte duel om at komme med til OL. Nicole Broch Larsen er sikker på at tage den éne danske plads, mens Tipsport Golf Masters meget vel kan blive afgørende for, hvem der får den anden.

Ugens turnering i Tjekkiet er den sidste på LET inden OL holdene udtages den 11. juli. Det er de to højest rangerede danske damer på verdensranglisten, som kommer med til OL. Inden ugens turnering er Nanna nr. 128 og Emily nr. 129 på verdensranglisten.

Frem til den 11. juli vil der ske forskydninger på verdenranglisten, men med et godt resultat i denne uge kan enten Nanna eller Emily reelt sikre sig en plads ved OL.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Darius van Driel vandt Magical Kenya Open

Darius van Driel fra Holland vandt Magical Kenya Open, hvor Jonathan Gøth-Rasmussen blev bedste dansker. Inden finalerunden var Sebastian Friedrichsen nr. 53 i -1, Jonathan...

Carlos Ortiz vandt International Series Oman foran Oosthuizen og Niemann

Carlos Ortiz vandt International Series Oman, hvor der var en lang række LIV Golf spillere i feltet, og de dominerede da også toppen af...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk