PopulærtLadies European TourNanna K Madsen er nr. 3 på LET i Tjekkiet

Nanna K Madsen er nr. 3 på LET i Tjekkiet

Efter en runde i -3 er Nanna Koerstz Madsen på 3. pladsen efter første runde af Tipsport Golf Masters, hvor hun blot er to slag fra førstepladsen.

Der er fire danske deltagere. Emily Kristine Pedersen og Malene Jørgensen er nr. 45 i +1, mens Daisy Nielsen er nr. 86 i +4.

Efter en meget regnfuld dag deler Isi Gabsa og Linda Wessberg føringen i -5 foran mens Nanna Koertstz Madsen, Stacey Keating, Anne-Lise Caudal og Anaelle Carnet i -3.

En direkte duel om at komme med til OL
Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen er i en mere eller mindre direkte duel om at komme med til OL. Nicole Broch Larsen er sikker på at tage den éne danske plads, mens Tipsport Golf Masters meget vel kan blive afgørende for, hvem der får den anden.

Ugens turnering i Tjekkiet er den sidste på LET inden OL holdene udtages den 11. juli. Det er de to højest rangerede danske damer på verdensranglisten, som kommer med til OL. Inden ugens turnering er Nanna nr. 128 og Emily nr. 129 på verdensranglisten.

Frem til den 11. juli vil der ske forskydninger på verdenranglisten, men med et godt resultat i denne uge kan enten Nanna eller Emily reelt sikre sig en plads ved OL.

Tipsport Golf Masters, leaderboard

Emily Kristine Pedersen - Foto: Ladies European Tour
Emily Kristine Pedersen – Foto: Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk