PopulærtDP World TourNacho Elvira vandt Soudal Open foran Niklas Nørgaard

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran Niklas Nørgaard

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran Niklas Nørgaard, Romain Langasque og LIV Golf spilleren Thomas Pieters.

Inden finalerunden førte Nacho Elvira i -18 foran bl.a. Niklas Nørgaard i -14.

Nacho Elvira, som tabte omspil til Rasmus Højgaard i Made in HimmerLand 2023, afsluttede med en runde i par, hvilket lige akkurat var nok til at vinde med ét slag.Flere gange har 31-årige Niklas Nørgaard været med helt fremme inden han er faldet tilbage, men denne gang holdt han fast i toppen. Han havde bogeys på 1. og 3. hul, men spillede for-ni i par inden han med en birdie på 16. og en eagle på 17. hul gik -3.

Nacho Elvira vandt i -18, mens Niklas Nørgaard delte 2. pladsen i 17 med Romain Langasque og LIV Golf spilleren Thomas Pieters, som var tilbage på DP World Tour i en enkelt uge.

Niklas Nørgaard under Soudal Open 2024 – Foto: golfsupport.nl

Joe Dean og Matthew Jordan delte 5. pladsen i -16.

Syv danskere var med, hvoraf de tre klarede cuttet. Sebastian Friedrichsen blev nr. 24 i -10 og Jeff Winther nr. 57 i -6, mens Jonathan Gøth-Rasmussen, Marcus Helligilde, Søren Kjeldsen og Søren Broholt Lind missede cuttet.

Det var 37-årige Nacho Elviras anden DP World Tour sejr, og hans anden er Cazoo Open 2021.

Soudal Open, resultat

Thomas Pieters under Soudal Open 2024 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk