LET Access SeriesMoosmann vandt årets sidste LETAS turnering. Top-6 kvalificeret til LET

Moosmann vandt årets sidste LETAS turnering. Top-6 kvalificeret til LET

Elena Moosmann vandt Santander Golf Tour – Zaragoza, der var sæsonens sidste turnering på LET Access Series. Sofie Kibsgaard Nielsen vandt ranglisten og har kvalificeret sig til LET, mens tre danskere har sikret sig en plads i Final Stage af Tourskolen.

Som sådan ikke en sæsonfinale, da den med sine 40.000 € og med fuldt felt var en turnering som mange andre, og den er også en del af Santander Golf Tour. Men det var den sidste turnering, og seks spillere har kvalificeret sig til Ladies European Tour i 2024.

Elena Moosmann vandt turneringen

Inden finalerunden førte Hannah Screen i -8 foran Elena Moosmann i -7. Med en runde i -2 vandt Elena Moosmann i -9 foran Hannah Screen i -7 og Marta Martin i -5.

Sofie Kibsgaard Nielsen blev nr. 21 i par efter en finalerunde i -1, mens Puk Lyng Thomsen sluttede som nr. 26 i +1 og Ceciie Finne-Ipsen nr. 39 i +4. Fie Olsen missede cuttet.

Santander Golf Tour – Zaragoza, resultat

Sofie Kibsgaard Nielsen vandt ranglisten – tre til Final Stage

Top-6 har kvalificeret sig til LET i 2024, mens nr. 7 – 21 er kvalificeret til Final Stage af Tourskolen

Sofie Kibsgaard Nielsen var sikker på at vinde ranglisten, og det gjorde hun med 2.438 point.

Så Sofie er klar til LET i 2024, mens Puk Lyng Thomsen, Cecilie Finne-Ipsen og Fie Olsen er kvalificeret til Final Stage af Tourskolen.

Nedenfor ses top-6 og danskernes endelige placering. Bemærk der er stor forskel på, hvor mange turneringer de har spillet. Amatøren Natacha Høst Husted har kun spillet to turneringer, mens LET spilleren Linette Holmslykke kun har deltaget i en enkelt.

1 – Sofie Kibsgaard Nielsen – 2.438
2 – Elena Moosmann – 1.954
3 – Chiara Tamburlini – 1.638
4 – Emily Price – 1.559
5 – Hannah Screen – 1.553
6 – Gemma Clews – 1.465
..
7 – Katja Pogacar – 1.229
8 – Puk Lyng Thomsen – 1.116
15 – Cecilie Finne-Ipsen – 789
19 – Fie Olsen – 672
43 – Natacha Høst Husted – 350
72 – Cecilie Leth-Nissen – 171
174 – Linette Holmslykke – 4

Order of Merit, resultat

Sofie Kibsgaard Nielsen – Foto: Santander golf tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kalle Samooja, J Kozuma og K Vincent klar til LIV Golf via Tourskolen

35-årige Kalle Samooja, 29-årige Jinichiro Kozuma og 26-årige Kieran Vincent har sikret sig en plads på et LIV Golf League hold i 2024 efter...

Peter Baker vandt Legends Tour sæsonfinalen og ranglisten

Peter Baker vandt MCB Tour Championship – Mauritius, der var sæsonfinalen på Legends Tour. Han førte i forvejen MCB Road to Mauritius ranglisten, som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk