PopulærtLPGAMone Inami vandt på LPGA, men har fravalgt at få et LPGA...

Mone Inami vandt på LPGA, men har fravalgt at få et LPGA kort nu

Mone Inami vandt TOTO Japan Classic, hvilket giver hende mulighed for et fuldt LPGA kort. Det fravalgte hun dog at gøre med det samme, hvilket der kan være flere grunde.

24-årige Mone Inami har vundet 13 turneringer på den japanske JLPGA, og hun vandt sølv ved OL i Tokyo.

En LPGA sejr giver mulighed for fuldt kort med det samme, hvis hun takkede ja inden midnat på finaledagen. Men der er kun én regulær turnering og sæsonfinalen tilbage. Blev hun medlem med det samme, ville 2023 være hendes rookie år med point og penge tællende til ranglisterne.

Hun kan også vente med medlemskab i 2024, men så skal hun give besked om det senest mandag i turneringsugen for sæsonfinalen CME Group Tour Championship. Med andre ord kan hun mandag den 13 november give besked om, at hun gerne vil være medlem i 2024, som så også bliver hendes rookie år. I det tilfælde vil point og penge ikke tælle til ranglisterne, men hun får mulighed for at vinde hæderen som Årets rookie 2024.

Hun kan dog naturligvis også helt undlade at tage medlemskab af LPGA i 2024, hvis hun vælger at fortsætte karrieren i hjemlandet Japan, og måske først senere ønsker at forfølge en karriere i USA.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk