PopulærtDP World TourMcIlroy fører forsinket Irish Open med tre slag

McIlroy fører forsinket Irish Open med tre slag

Tredje runde af Irish Open blev forsinket to gange af torden, så 12 spillere mangler fortsat at færdigspille tredje runde.

Blandt dem Rory McIlroy, der som den eneste er uden bogeys i tredje runde, hvor han er -2 efter 15 huller. McIlroy har lavet to birdies, og fører i -9 foran Danny Willett i -6. Willett nåede ligeledes at spille 15 huller, hvor han er +2 efter en birdie og tre bogeys.

Efter en lang, blæsende og regnfuld lørdag er Russell Knox nr. 3 i -5. Knox gik runden i -2, og deler 3. pladsen med Richard Sterne, der er -1 efter 15 huller. Tyrell Hatton er alene på 5. pladsen i -4.

Marc Warren spiller i førerbolden med Danny Willett, men er +5 efter 15 huller, så han deler 6. pladsen i -3.

Søren Kjeldsen
Søren Kjeldsen

Kjeldsen og Thorbjørn var rundt i +2
Både den forsvarende mester Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen gik tredje runde i +2.

Det giver Kjeldsen en delt 35. plads i +1, mens Thorbjørn er nr. 42 i +2.

Fra 2. plads til 14. plads på ét hul
Efter en eagle på 16. hul var Sébastian Gros fra Frankrig helt oppe på en delt 2. plads i -6. Det varede dog kort, for efter en 8’er på par-4 hullet 17. er han nu nr. 14 i -2 og reelt ude af topstriden.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Dubai Duty Free Irish Open Hosted by Rory Foundation, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk