PGA Tour ChampionsLanger vandt major med seks slag foran nr. 2

Langer vandt major med seks slag foran nr. 2

Bernhard Langer vandt Regions Tradition, som var den første af fem majors på den amerikanske Champions Tour. Den tæller dog ikke som en major på den European Senior Tour.

Med en finalerunde i -5 vandt Langer i -17 foran Olin Browne i -11. Tommy Armour III, Joey Sindelar og Kirk Triplett delte 3. pladsen i -10.

John Daly og Colin Montgomerie delte 4. pladsen i -7 inden finalerunden, men begge faldt tilbage efter runder i henholdsvis +2 og +3. Daly sluttede på en 15. plads i -5, mens Montgomerie blev nr. 17 -4.

100 professionelle sejre
Det var 58-årige Langers sejr nr. 100 i en professionel turnering. Heraf har de 42 været på Europa Touren.

På alle tiders rangliste over flest Champions Tour sejre i karrieren er Langer nr. 3 med 27 sejre. Lee Trevino er nr. 2 med 29 sejre, mens der er et stykke op til Hale Irwin, som vandt imponerende 45 Champions Tour sejre i årene 1995 – 2007.

Seks major sejre på Champions Tour
Han vandt Masters i 1985 og 1983, mens han nu har vundet seks majors på den amerikanske Champions Tour.

Det var første gang, at Bernhard Langer vandt Regions Tradition. Den eneste af de fem Champions Tour majors han mangler på CV’et er Senior PGA Championship, som spilles i den kommende uge.

Regions Tradition, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ugo Coussaud vandt The Challenge presented by KGA

30-årige Ugo Coussaud vandt sin første Challenge Tour sejr The Challenge presented by KGA i Indien, hvor Jeppe Kristian Andersen begyndte finaledagen i top-10,...

Ryder Cup kvalifikationen, 27. marts 2023

Der var masser af point af spille om i WGC – Dell Technologies Match Play, som blev vundet af Sam Burns med en finalesejr...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk