PopulærtDP World TourMcIlroy fører med tre slag - ny sendetid på Viasat Golf

McIlroy fører med tre slag – ny sendetid på Viasat Golf

Man nåede ikke at færdigspille tredje runde af Irish Open lørdag, så 12 spillere skulle tidligt op for at færdigspille runden søndag morgen. Viasat Golf sender direkte fra kl. 12.

Rory McIlroy førte med tre slag da spillet blev indstillet lørdag, hvilket fortsat er hans forspring inden finalerunden.

McIlroy fører i -9 foran Danny Willett i -6, mens Richard Sterne og Russell Knox deler 3. pladsen i -5. Matthew Southgate, Tyrrell Hatton og Jaco Van Zyl deler 5. pladsen i -4.

Søren Kjeldsen er nr. 34 i +1, mens Thorbjørn Olesen nr. 40 i +2.

Ny sendetid for finalerunden
Vejrudsigten er ikke for god, så finalerunden spilles i tre-bolde med start fra både 1. og 10. hul.

Førerbolden med Rory McIlroy, Danny Willett og Russell Knox begynder kl. 12 dansk tid.

Sendetiden på Viasat Golf og Viaplay.dk er derfor også ændret, så de sender direkte fra kl. 12:00 – 16:30. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Dubai Duty Free Irish Open Hosted by Rory Foundation, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk