PopulærtLadies European TourNicole, Emily og Malene blev nr. 3 i Holland

Nicole, Emily og Malene blev nr. 3 i Holland

Danmark med Nicole Broch Larsen, Emily Kristine Pedersen og Malene Jørgensen på holdet blev nr. 3 i den første udgave af Ladies Nations Invitational.

Holdturneringen på The International i Amsterdam er ikke en del af LET, men der var primært LET spillere på de otte landshold fra Holland, Tyskland, Norge, Frankrig, England, Skotland, Belgien og Danmark.

Danmark tabte semifinalen til Skotland
Hulspilsturneringen begyndte fredag, og er blevet spillet som 9-hulsmatcher med en Single og en Foursome i to puljer med fire hold i hver.

De dansker damer blev nr. 2 i deres pulje, men i semifinalen tabte de til Skotland, der vandt deres pulje foran England. I den anden semifinale vandt England over Holland.

Vandt over Holland i matchen om 3. pladsen
Danmark skulle således spille mod Holland om 3. pladsen.

Emily Kristine Pedersen vandt sin single 2 op over Dawi-Claire Schreefel, mens Nicole Broch Larsen og Malene Jørgensen delte deres Foursome mod Roos Haarman og Christel Boeljon.

Danmark med præmiechecken på € 3.000
Danmark med præmiechecken på € 3.000

Det endte således med en dansk sejr på 1½ – ½, så Danmark blev nr. 3 og modtog en præmiecheck på € 3.000.

Skotland vandt finalen over England og tog dermed førstepræmien på € 18.000.

Kylie Walker, Carly Booth og Laura Murray stillede op for Skotland, mens Florentyna Parker, Danielle Montgomery og Hannah Burke udgjorde det engelske hold.

Turneringen var en del af ING Private Banking Golf Week, Den blev arrangeret af det hollandske golfforbund, ING Private Banking samt sports marketing firmaet TIG.

Ladies Nations Invitational, resultat

Skotland vandt Ladies Nations Invitational. Fra venstre ses Laura Murray, Kylie Walker og Carly Booth
Skotland vandt Ladies Nations Invitational. Fra venstre ses Laura Murray, Kylie Walker og Carly Booth

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk