AnbefaletMcIlroy overvejer at droppe OL pga. zika

McIlroy overvejer at droppe OL pga. zika

Rory McIlroy er bekymret over zikavirussen, hvilket kan få ham til at melde afbud til sommerens OL i Rio. Som situationen er nu, så ser han dog frem til at deltage ved OL.

Efter en lang betænkningstid besluttede Rory McIlroy sig i 2014 for, at han ville repræsentere Irland fremfor Storbritannien ved OL i Rio. Nu kan det være, at han slet ikke deltager.

Rory McIlroy og Erica Stoll efter McIlroy vandt DP World Tour Championship Dubai 2015
Rory McIlroy og Erica Stoll efter McIlroy vandt DP World Tour Championship Dubai 2015

I december friede McIlroy til sin amerikanske kæreste Erica Stoll. Det er hensynet til hende og deres fælles fremtid, som kan få ham til at melde afbud:

– Indenfor de næste par år skal vi begynde at tænke på at stifte familie, sagde McIlroy til BBC efter sejren i Dubai Duty Free Irish Open og fortsatte:

– Lige nu er jeg klar til at tage afsted til Rio, men jeg vil ikke have, at noget skal påvirke det (at stifte familie, red.).

– Ser frem til at spille om OL guld
McIlroy svarede ja til det direkte spørgsmål, om der var en risiko for, at han ikke deltager ved OL, men tilføjede:

– Som det er nu, så tager jeg afsted, og jeg ser frem til det. Som tiden nærmer sig, så ser jeg frem til at rejse derned og spille om guldmedaljen.

– Jeg har læst meget om zikavirus. Der har været nogle artikler som siger, at det måske er værre end man officielt siger, så jeg bliver nødt til at holde øje med udviklingen, sagde McIlroy.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk