AnbefaletMartin Simonsen og Patrick Winther gik videre på Tourskolen

Martin Simonsen og Patrick Winther gik videre på Tourskolen

Seks danskere var med i den femte og sjette af i alt otte First Stage turneringer på Europa Tourens Tourskole. Martin Simonsen og Patrick Winther kvalificerede sig til Second Stage, som der kan læses mere om nederst i artiklen.

Martin Simonsen gik videre fra Ribagolfe
Fire danskere var med på Ribagolfe i Portugal, hvorfra top-23 og lige gik videre til Second Stage.

Inden finalerunden var Nicolai Tinning og Martin Simonsen nr. 30 i +1, hvorfra de havde tre slag op til top-23. Niklas Nørgaard Møller var nr. 44 i +3, mens Christian Bæch missede cuttet.

Med en afsluttende birdie på banens 9. hul gik Martin Simonsen finalerunden i -2, så han gik videre som delt nr. 22 i -1.

Nicolai Tinning afsluttede runden med to birdies, men efter en runde i par slutter han som nr. 29 i +1, hvilket var to slag fra at gå videre. Niklas Møller Nørgaard blev nr. 34 i +2 efter en runde i -1.

Henry Smart vandt i -12 foran Julian Suri i -10.

ET Q School, First Stage – Ribagolf, resultat

Patrick Winther gik videre på Golf d’Hardelot
Patrick Winther og Patrick Rasmussen var med på Golf d’Hardelot i Frankrig, hvor top-24 og lige gik videre til Second Stage.

Efter to runder i +1 gik Patrick Winther en flot tredje runde i -3, så han var nr. 14 i -1 inden finalerunden. Patrick Rasmussen missede cuttet.

Efter en finalerunde i -1 sluttede Patrick Winther på en delt 10. plads i -10, så han er sikkert videre til Second Stage. Hans storebror Jeff spiller på Europa Touren, hvor han kæmper for at beholde kortet, da han pt. er nr. 112 på Race to Dubai ranglisten.

Austin Conelly og amatøren Nicolas Maheut delte 1. pladsen i -10.

ET Q School, First Stage – Golf d’Hardelot, resultat

Second Stage spilles i Spanien fra den 4. – 7. november
I sidste uge kvalificerede Benjamin Poke sig til Second Stage. Kasper Estrup var meget tæt på en plads for to uger siden, men efter en dårlig afslutning var han ét slag fra at gå videre.

I næste uge spilles de sidste to turneringer i First Stage. Second Stage spilles fra den 4. – 7. november på fire baner i Spanien, hvorefter den afgørende finale spilles fra den 12. – 17. november på PGA Catalunya Resort nær Barcelona.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Johan Gumberg vandt SDC Championship

Amerikanske Johan Gumberg vandt DP World Tour turneringen SDC Championship, der også var tællende til Sunshine Tour. Han vandt efter omspil mod Robin Tiger...

Nicolai Højgaard har fået invitation til Arnold Palmer Invitational – Rasmus til Puerto Rico

Både Nicolai og Rasmus Højgaard spiller på PGA Tour i den kommende uge, men i hver sin turnering der begynder på torsdag den 7....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk