PopulærtDP World TourBenjamin Poke gik videre på Tourskolen

Benjamin Poke gik videre på Tourskolen

Den tredje og fjerde turnering i First Stage på Europa Tourens tourskole blev spillet i denne uge, hvor Christian Gløet og Benjamin Poke var med på Ebreichsdorf i Østrig.

Top-22 og lige på Ebreichsdorf  gik videre til Second Stage. Inden finalerunden var Christian Gløet nr. 18 i -7, mens Benjamin Poke var nr. 34 i -4.

Benjamin Poke gik finalerunden i -6, og rykkede frem til en delt 16. plads i -10, så han er videre til Second Stage. Han fik ellers en dårlig start med en første runde i +2, men spillede sig op i med runder i -2, -4 og -6.

For Christian Gløet blev gik finalerunden en stor skuffelse, da han var rundt i -1 efter en bogey på 17. hul. Han sluttede som delt nr. 27 i -8, hvilket var ét slag fra en delt 21. plads, som ville have bragt ham videre til Second Stage.

Neil Bradley vandt kvalifikationen i -8 foran Mu Hu, Benjamin usch og Mathieu Fenasse i -16.

ET Q School, First Stage – Ebreichsdorf, resultat

Der var ingen danskere på Collingtree Park i England, hvor kvalifikationen blev vundet af Simon Griffiths i -14 foran Dave Coupland i -12.

ET Q School, First Stage – Collingtree Park, resultat

Second Stage spilles i Spanien fra den 4. – 7. november
I sidste uge var Kasper Estrup tæt på en plads i Second Stage, men efter en dårlig afslutning var han ét slag fra at gå videre.

De kommende to uger spilles de fire sidste turneringer i First Stage. Second Stage spilles fra den 4. – 7. november på fire baner i Spanien, hvorefter den afgørende finale spilles fra den 12. – 17. november på PGA Catalunya Resort nær Barcelona.

Christian Gløet
Christian Gløet

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk