PopulærtDP World TourBenjamin Poke gik videre på Tourskolen

Benjamin Poke gik videre på Tourskolen

Den tredje og fjerde turnering i First Stage på Europa Tourens tourskole blev spillet i denne uge, hvor Christian Gløet og Benjamin Poke var med på Ebreichsdorf i Østrig.

Top-22 og lige på Ebreichsdorf  gik videre til Second Stage. Inden finalerunden var Christian Gløet nr. 18 i -7, mens Benjamin Poke var nr. 34 i -4.

Benjamin Poke gik finalerunden i -6, og rykkede frem til en delt 16. plads i -10, så han er videre til Second Stage. Han fik ellers en dårlig start med en første runde i +2, men spillede sig op i med runder i -2, -4 og -6.

For Christian Gløet blev gik finalerunden en stor skuffelse, da han var rundt i -1 efter en bogey på 17. hul. Han sluttede som delt nr. 27 i -8, hvilket var ét slag fra en delt 21. plads, som ville have bragt ham videre til Second Stage.

Neil Bradley vandt kvalifikationen i -8 foran Mu Hu, Benjamin usch og Mathieu Fenasse i -16.

ET Q School, First Stage – Ebreichsdorf, resultat

Der var ingen danskere på Collingtree Park i England, hvor kvalifikationen blev vundet af Simon Griffiths i -14 foran Dave Coupland i -12.

ET Q School, First Stage – Collingtree Park, resultat

Second Stage spilles i Spanien fra den 4. – 7. november
I sidste uge var Kasper Estrup tæt på en plads i Second Stage, men efter en dårlig afslutning var han ét slag fra at gå videre.

De kommende to uger spilles de fire sidste turneringer i First Stage. Second Stage spilles fra den 4. – 7. november på fire baner i Spanien, hvorefter den afgørende finale spilles fra den 12. – 17. november på PGA Catalunya Resort nær Barcelona.

Christian Gløet
Christian Gløet

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk