PopulærtDP World TourDyr afslutning for Estrup på tourskolen

Dyr afslutning for Estrup på tourskolen

Europa Tourens tourskole begyndte i denne uge, hvor to af de otte turneringer af First Stage blev spillet.

Ti danskere var med på Fleesensee i Tyskland, hvoraf de seks var med i fredagens finalerunde. 25 spillere klarede sig videre til Second Stage, men desværre var der ingen danskere iblandt dem.

Kasper Estrup kom tættest på, da han som nr. 26 i -2 blot var ét slag fra at kvalificere sig. Han gik runden i -3, og ekstra ærgerligt var det, at han afsluttede sin runde med to bogeys (han begyndte på 10. hul).

Philip Ulveman Juel-Berg blev nr. 29 i -1, Nicolaj Kristensen og Nikolaj Høgh nr. 31 i par, Oliver Nyholm nr. 38 i +1 og Ken Bernberg nr. 39 i +2.

Kasper Sørensen, Jesper Gunder og Jacob Pingel missede cuttet, mens Mathias Gladbjerg trak sig efter anden runde.

Finske Mikael Salminen vandt i -15. Tapio Pulkkanen og Chase Koepka, der er lillebror til Brooks Koepka, kvalificerede sig også til Second Stage.

ET Q School, First Stage – Fleesensee, resultat

Der var ingen danskere på Roxburghe i Skotland, hvor kvalifikationen blev vundet af Chris Lloyd.

ET Q School, First Stage – Roxburghe, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk