AnbefaletMarcus Helligkilde vandt Vierumäki Finnish Challenge

Marcus Helligkilde vandt Vierumäki Finnish Challenge

24-årige Marcus Helligkilde har vundet sin første Challenge Tour sejr i Vierumäki Finnish Challenge på Vierumäki Resort i Finland. Niklas Nørgaard Møller blev nr. 6, og der var fire danskere i top-25.

Helligkilde førte -11 i første runde og fastholdt føringen med bl.a. en hole-in-one i anden runde, hvilket han fik en trehjulet Yamaha motorcykel for. Efter -6 i tredje runde førte han med fem slag.

En finalerunde var nok for Marcus Helligkilde til en sikker sejr i -23 foran Jesper Svensson i -21 og Christopher Mivis i -17- Espen Kofstad og Ugo Coussaud delte 4. pladsen i -16.

Niklas Nørgaard Møller blev delt nr. 6 i -15 efter en finalerunde i -2, mens Oliver Hundebøll blev nr. 17 i -11 efter en runde i -4. John Axelsen afsluttede med en runde i -3, hvilket gav ham en delt 21. plads i -10. Peter Launer Bæk og Nicolai Kristensen missede cuttet.

Vierumäki Finnish Challenge, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk