Challenge TourHelligkilde fastholdt føring med hole-in-one og en motorcykel

Helligkilde fastholdt føring med hole-in-one og en motorcykel

Marcus Helligkilde lavede hole-in-one, og vandt en motorcykel i anden runde af Challenge Tour turneringen Vierumäki Finnish Challenge på Vierumäki Resort i Finland. Oliver Hundebøll er på 4. pladsen.

Helligkilde førte efter -11 i første runde, og med -5 i anden runde fører han fortsat med tre slag. Han lavede en hole-in-one, fire birdies og en enkelt bogey, og fører nu i -16 foran Jesper Kennegard og Todd Clements i -13.

Helligkilde var -6 på for-ni af anden runde, og hele -17 efter 27 spillede huller af turneringen! Kraftig blæst satte dog lidt en stopper for hans udbrud, da han gik bag-ni i +1, men det var under svære betingelser.

Oliver Hundebøll er alene på 4. pladsen i -12 efter -4 i anden runde. Niklas Nørgaard Møller er nr. 10 i -9 og John Axelsen nr. 55 i -3. Cutgrænsen blev -3, så Peter Launer Bæk i +4 og Nicolai Kristensen i +6 kommer ikke med i weekenden.

Vandt en trehjulet Yamaha motorcykel

Marcus Helligkilde fik en trehjulet Yamaha NIKEN motorcykel som præmie for sin hole-in-one på 7. hul. hvor han brugte sit 8-jern. Se mere i videoen nedenfor.

Pudsigt nok lavede Mark Flindt Haastrup hole-in-one på samme hul under turneringen i 2019, hvor han også vandt en Yamaha NIKEN motorcykel.

Vierumäki Finnish Challenge, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk