AnbefaletMarcus Helligkilde vandt Swiss Challenge foran Nicolai Kristensen

Marcus Helligkilde vandt Swiss Challenge foran Nicolai Kristensen

Marcus Helligkilde har vundet sin anden Challenge Tour sejr i Swiss Challenge, der trods sit navn blev spillet på Golf Saint Apollinaire i Frankrig nær Basel i Schweiz. Vi kan se frem til at se Helligkilde på Europa Touren næste sæson, og han vandt foran Nicolai Kristensen på andenpladsen og Niklas Nørgaard Møller på en 5. plads.

Inden finalerunden havde Marcus Helligkilde føringen i -22 foran Nicolai Kristensen i -19.

24-årige Marcus Helligkilde gik finalerunden i -3, og det var lige nok til at vinde i -25 foran Nicolai Kristensen og Joanatahn Thomson i -24, da de afsluttede med runder i henholdsvis -5 og -6.

Frederic Lacroix blev nr. 4 i -22. Niklas Nørgaard Møller sluttede flot af med en runde i -7, og rykkede frem til en 5. plads i -22, som han delte med Julien Brun og Allen John. Martin Simonsen missede cuttet.

Alejandro Del Rey, der gik en historisk 58’er i anden runde, blev delt nr. 10 i -18.

Helligkildes anden sejr i år

I begyndelsen af august vandt Marcus Helligkilde sin første Challenge Tour sejr i Vierumäki Finnish Challenge, og vi kan se frem til at følge ham på Europa Touren næste år.

Han har allerede gjort sig bemærket på Europa Touren, da han var på en 2. plads inden finalerunden af Dutch Open i midten af september, men blev nr. 12 da Kristoffer Broberg vandt.

Swiss Challenge, resultat

Nicolai Kristensen – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk