PopulærtPGA TourMandagsafslutning i Cognizant Classic på PGA Tour

Mandagsafslutning i Cognizant Classic på PGA Tour

Dårligt vejr forsinkede finalerunden af Cognizant Classic in The Palm Beaches på PGA Tour hvor de to danskere missede cuttet, så finalerunden skal færdigspilles mandga.

Cuttet efter anden runde blev -2, så Rasmus Højgaard i -1 var ét slag fra at klare cuttet, mens Thorbjørn Olesen var tre slag fra at klare cuttet.

26 spillere mangler at færdigspille finalerunden

Inden finalerunden delte Shane Lowry, David Skinns, og Austin Eckroat føringen i -13 foran fem spillere i -10.

Midt på dagen var der en pause på 3,5 time, så 26 spiller mangler at spille de sidste huller.

Austin Eckroat fører i -15 efter 7 huller foran Erik van Rooyen, der er er den førende i klubhuset i -14 efter en runde i -8.

Jake Knapp, der vandt i sidste uge, er nr. 3 i -13 efter 15 huller. Shane Lowry efter 5 hulller og Alex Noren efter 12 huller er blandt spillerne på en delt 4. plads i -12.

Rory McIlroy afsluttede med en runde i -3 og er nr. 16 i -10.

Cognizant Classic in The Palm Beaches, leaderboard

Rory McIlroy – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk