Danish Golf ChampionshipMade in Denmark hæver præmiesummen

Made in Denmark hæver præmiesummen

Efter to yderst succesfulde Made in Denmark år, hæves præmiesummen forud for 2016 udgaven fra 1,5 millioner euro til 1,8 millioner euro.

Made in Denmark promoter, Flemming Astrup, mener, at den højere præmiesum sammensat med den favorable dato, vil gøre Made in Denmark endnu mere interessant for både spillere og tilskuere.

– Hævningen af præmiesummen er sket som et led i forhandlinger om at få en lidt bedre dato, og dermed blive den sidste turnering i Ryder Cup kvalifikationen. Datoen og de ekstra to millioner kroner, er vi sikre på, vil betyde et endnu bedre felt og dermed endnu et løft af den folkefest vi har haft i 2014 og 2015, siger Flemming Astrup.

Også Danmarks bedste golfspiller gennem tiderne, Thomas Bjørn, glæder sig over udviklingen.

– Det glæder mig at se, at der kan bygges på den succes, turneringen har været. At være den sidste turnering i Ryder Cup kvalifikationen er stort, og jeg er sikker på, at det og den større præmiesum får endnu flere gode spillere til at komme til Made in Denmark 2016, udtaler Thomas Bjørn.

Made in Denmark 2016 afvikles atter på Himmerland Golf & Spa Resort fra 25. – 28. august. Billetter kan købes via Billetnet her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk