KlubnytGolfklinik bliver landsdækkende

Golfklinik bliver landsdækkende

Golfklinikken i Silkeborg Ry Golfklub med landsholdets fysioterapeuter og fysiske trænere har taget initiativ til en landsdækkende kæde af certificerede golfklinikker.

Martin Lauridsen og Jakob Nees i Golfklinikken i Silkeborg Ry Golfklub har begge 14 års erfaring som fysioterapeuter og fysiske trænere, bl.a. for Dansk Golf Unions amatørlandshold og pro-team for unge professionelle spillere. Den erfaring kommer nu hele landet til gode i et nyt samarbejde med 10 golfklinikker i hele landet. Men her har de to fysioterapeuter ikke tænkt sig at stoppe.

– Vi er glade for og stolte over, at vi allerede nu har 10 fysioterapi-klinikker, der har valgt at være en del af Golfklinik.dk. Vores målsætning er, at vi om tre år skal have 50 golfklinikker spredt ud over hele Danmark. Vi vil gerne være medvirkende til, at danske golfspillere generelt kommer i bedre fysisk form og på den måde får mere ud af golfspillet samtidig med, at man forebygger skader, siger de to initiativtagere.

MMDen officielle start på det landsomfattende Golfklinik-koncept sker den 20. november, når fysioterapeuterne fra de 10 golfklinikker kommer til Golfklinikken i Silkeborg for at blive certificerede som golffysioterapeuter. Når de vender hjem til klubberne, skal de bruge december måned til at formidle budskabet til de lokale klubber om et holdtræningskoncept, der skal køre i januar, februar og marts under overskriften: ”Få kroppen klar til golfsæsonen.”

For at lette arbejdet for de nye medlemmer af Golfklinik-konceptet får de alle fra centralt hold udleveret markedsføringsmaterialet med bl.a. roll up-bannere, plakater, brochurer, opslag til sociale medier og power point-præsentation til oplæg i den lokale golfklub.

DN– På den måde sikrer vi en høj kvalitet i vores brand og har samtidig gjort det så enkelt som muligt for den lokale golffysioterapuet at komme hjem til sin egen klinik og få gang i holdtræningen for de omkringliggende  golfklubber. Vi glæder os meget til at følge holdtræningsforløbet på de lokale golfklinikker efter nytår, siger Martin Lauridsen og Jakob Nees.

Se mere på www.golfklinikken.dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Justin Rose fik Nicklaus-Jacklin Award 2023

Det blev Justin Rose, som efter Ryder Cup 2023 fik tildelt Nicklaus-Jacklin Award presented by Aon. En hæder der gives til en spiller der...

Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship

Rookien Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship Presented by P&G. Efter første runde var Nicole Broch Estrup på en delt 2. plads i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk