AnbefaletMade in Denmark får 4 millioner til vækstfremme

Made in Denmark får 4 millioner til vækstfremme

Regionsrådet i Nordjylland besluttede tirsdag aften at bevilge fire millioner kroner til golfturneringen Made In Denmark. Det glæder Made in Denmark bestyrelsesformand Lars Larsen og turneringens promoter, Flemming Astrup.

– Selvom beløbet er mindre, end jeg havde håbet på, er jeg glad for, at Regionsrådet anerkender Made in Denmarks betydning for vækstfremme og turisme i Nordjylland, siger Lars Larsen.

– Med afgørelsen kan vi nu fokusere 100 procent på at sørge for, at Made in Denmark 2016 bliver en ny stor folkefest, og det er jeg sikker på, den bliver. Vi udvider i år med både festival og camping, og jeg er samtidig overbevist om, at vi også på den sportlige side vil få det foreløbigt bedste felt, siger Flemming Astrup.

Made in Denmark 2016 spilles fra 25.-28. august på Himmerland Golf & Spa Resort. Det er tredje gang turneringen afvikles og foreløbigt sidste år i den nuværende kontrakt med European Tour.

– Vi har en god dialog med European Tour og vores sponsorer, og jeg er ret sikker på, at vi finder en model, så Made in Denmark kan fortsætte mange år endnu. Lige nu koncentrerer vi os dog om 2016 udgaven. Når vi ved mere om fremtiden, skal vi selvfølgelig nok melde det ud, siger Flemming Astrup.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk